З френдзони - у коханці: 3 знаки Зодіаку, які найчастіше закохуються у друзів

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Три знаки, що можуть закохатися у кращих друзів
Знаки Зодіаку, які закохуються у друзів. Фото: Хочу!

Іноді найкращі друзі відчувають не зовсім дружні почуття

 Кажуть, що від кохання до ненависті всього один крок. А для деяких знаків Зодіаку дружба не стане перешкодою для сильних почуттів. Шкода, що не завжди їм відповідають взаємністю, адже окремі зодіакальні знаки можуть бути надто мстивими.

Саме ці 3 знаки Зодіаку лідирують у коханні до найкращих друзів. До кого у своєму оточенні варто придивитися детальніше, розповідає  meta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Терези

Вони чесні та завжди будуть відверто демонструвати свої почуття. У дружбі прагнуть досягти гармонії та поваги, але часто дружня прихильність змінюється на сильне палке кохання. Якщо терези отримають прихильність у відповідь, вони для близької людини здатні гори звернути і небо прихилити.

Рак

Цей знак надзвичайно емоційний та не вміє себе стримувати. Досить часто раки плутають дружбу з коханням, тому можуть потрапляти у незручне становище. Романтичні прояви почуттів можуть розмивати межі, тому врешті решт дружба зійде нанівець, звичайно, якщо відсутня взаємність.

Риби

Вони емоційні, зворушливі у своїх почуттях, ніжні та можуть кохати тихо і на відстані. Досить часто риби вміють закохатися у найкращих друзів, хоча цілком можуть задовольнятися платонічним коханням. Проте, якщо почуття будуть взаємними, то такі стосунки приречені на цілковите щастя, взаєморозуміння та гармонію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яким знакам пощастить у липні цього року. Для них місяць може стати справжньою “ білою смугою”.