З таким засобом ви станете для комарів непомітними: як забезпечити відсутність кровопивць біля себе

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Дієвий метод від комарів
Спосіб від комарів. Фото: колаж Хочу!

Простий саморобний засіб віджене комарів геть

Влітку можна придумати безліч цікавих занять на свіжому повітрі. Це надзвичайно корисно і приємно, але потрібно вміти захистити своє тіло від посягань комарів, щоб потім не страждати від нестримного свербежу.

Зараз продаються багато спеціальних засобів від летючих "вампірів". Напевно ви неодноразово використовували спіралі, які при запалюванні відганяють набридливих створінь. Проте вони діють безпосередньо біля людини і швидко згорають. Тому цікавий спосіб перетворити спіралі на засіб, який віджене комарів геть з дому, пропонує канал Наша Дача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей спосіб надзвичайно дієвий не лише проти комарів, а й різноманітних комах.

Як зробити засіб самостійно

У невелику миску потрібно налити 300 мл спирту, покласти 10 шт гвоздики та розламати одну спіраль на дрібні частинки руками чи молотком. Дати постояти 1-2 години.

У пластикові кришки для закрутки чи маленькі мисочки наливаємо рідину і розставляємо на підвіконні. Також можна протерти розчином двері та рами вікон. Комахи та комарі надзвичайно не люблять запах спеції, тому навіть не наблизяться до оселі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як захистити себе від комарів під час роботи на городі. Дачники давно користуються такими методами і забули про набридливих кровопивць.