Загадка для найкмітливіших: знайдіть бджілку, яка не така, як усі

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Цікава загадка на спостережливість
Тест на уважність / Фото: Хочу!

Цікавий тест для якого потрібно застосувати всю свою спостережливість

Цікаві тести і головоломки на кмітливість можуть здаватися напрочуд легкими, але насправді потрібно проявити всі свої здібності, щоб відшукати помилку. Такі загадки допоможуть покращити уважність та розвивають уяву.

Якщо ви полюбляєте складні завдання - тест з хитрими бджілками саме для вас. Спробуйте дізнатися, чи вдасться вам з першого погляду знайти бджілку, які відрізняється від собі подібних, пропонує meta.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Погляньте на картинку з зображенням бджіл. Зараз вони відпочивають, перед важкою працею збирання меду. Спробуйте з першого погляду побачити одну єдину, яка не схожа на інших маленькою крихітною деталлю.

Цікава загадка на спостережливість
Тест на уважність / Фото: meta.ua

Одна порада - не намагайтеся фокусувати погляд на кожній бджілці окремо, довгий час розглядаючи її в деталях. Намагайтеся охопити поглядом всю картинку одразу, тоді ви напевно побачите відмінність, адже так мозок працює значно ефективніше.

На проходження тесту відводиться лише 10 секунд. Але не хвилюйтеся, якщо у вас не вийшло з першого разу. Можете спробувати перепочити і приступити ще раз, або ж, якщо ви нетерплячі - знизу дається підказка.👇

Цікава загадка на спостережливість
Тест на уважність / Фото: meta.ua

Здається, всі 20 бджіл повністю однакові, проте одна з них примружила око і напевно, щось задумала😜

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували незвичайну загадку для людей з дуже гострим зором. Адже пізнати знаменитість лише за одним оком чи родимкою надзвичайно складно.