Зірка "Київ вдень і вночі", яка зникла з екранів: цікаві факти про актрису Альбіну Перерву

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Альбіна Перерва, фото
Фото: instagram.com/alba_pererva/

Дізнайтесь більше про Альбіну з "Київ вдень і вночі"

Хоч Альбіна Перерва складає враження дуже відкритої та позитивної дівчини, вона все ж приховує чимало деталей своєї біографії та не сильно любить говорити про особисте життя. Однак наша редакція спромоглась відшукати кілька цікавих фактів про цю відому українську актрису, яка після початку великої війни зникла з екранів. Читайте!

9 цікавих фактів з біографії Альбіни Перерви 

Цікаві факти про Альбіну Перерву
Фото: instagram.com/alba_pererva/
Related video

Відомо, що Альбіна Перерва народилась 4 січня 1989 року на Сумщині, хоча на її сторінці в Facebook вказаний Київ, як місце народження. Вік — 35 років. Знак Зодіаку — Козоріг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Любов до творчості в Альбіни був з дитинства. Вона любила танці та співи, а ще відвідувала музичну школу по класу скрипки.

Що відомо про Альбіну Перерву
Фото: instagram.com/alba_pererva/

Освіту Альбіна Перерва здобула в НАУ. Там вона вивчала екобіотехнології, але справу життя знайшла зовсім іншу.

Перші кроки до сцени Альбіна почала робити під час навчання в авіаційному університеті. Вона грала в КВК, а пізніше працювала аніматором та костюмером.

Де навчалась Альбіна Перерва
Фото: instagram.com/alba_pererva/

Зоряний час Альбіни настав, коли вона потрапила на Новий канал і успішно пройшла кастинг на роль у молодіжному серіаліті "Київ вдень і вночі". Вона швидко здобула любов глядачів.

Альбіна Перерва в Київ вдень та вночі, фото
Фото: instagram.com/alba_pererva/

За словами Альбіни, участь в "Київ вдень і вночі" змінила її життя — допомогла почуватись впевненіше та  побороти комплекси щодо своєї фігури.

Після участі в шоу "Київ вдень і вночі" змінила кар'єра Альбіни на певний час зупинилась, однак потім дівчина повернулась в кіно. Зараз її фільмографія налічує такі проєкти, як серіал "Толя", "Слід" та "К.О.Д".

Альбіна Перерва в серіалі Київ вдень та вночі, фото
Фото: instagram.com/alba_pererva/
Альбіна Перерва в серіалі Слід
Фото: instagram.com/alba_pererva/

Своє особисте життя Альбіна Перерва не афішує. Під час шоу "Київ вдень і вночі" стало відомо, що вона мала стосунки з хлопцем Ванею, а потім була в стосунках з колегою по зйомках — Геннадієм Малаховим.

Альбіна Перерва і Геннадій Малахов, фото
Фото: instagram.com/alba_pererva/

Де зараз Альбіна Перерва — невідомо. З початком повномасштабної війни актриса зникла не тільки з соцмереж, а й загалом з радарів шоубізнесу. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про ще одну зірку "Київ вдень і вночі" — Артура Логая. Ми розповіли, де зараз знаходиться цей актор та чим він займається.