Знайдіть помилку на малюнку: у вас є лише 2 секунди

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тест на гостроту зору
Загадка на спостережливість. Фото: Хочу!

Цікава загадка на особливу спостережливість

Багато людей вважають загадки веселим проведенням часу. Насправді вони покликані розвивати логіку, ерудицію та спостережливість.

Головоломки та тести змушують працювати мозок і пропонують шукати нестандартні рішення та відповіді. Спробуйте перевірити свою особливу спостережливість за допомогою неймовірної загадки на гостроту зору, пропонує brightside.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ми пропонуємо уважно розглянути малюнок, який складається з двох частин. На обох хлопець та дівчина готують їсти. Жінка користується грилем для приготування страв, а чоловік готує традиційно - на плиті. Вам потрібно знайти помилку, бажано одразу. У більшості людей на цю загадку іде всього кілька секунд.

Головоломка для уважних
Загадка на спостережливість. Фото: brightside.me

На перший погляд, все здається цілком нормальним. Люди готують звичайну їжу, користуються простими кухонними приладами. Вам вже вдалося помітити помилку? Якщо ні, скористайтеся підказкою нижче.

Головоломка для уважних
Загадка на спостережливість. Фото: brightside.me

Насправді помітити досить складно. Річ у тому, що плита, на якій юнак готує їсти вимкнена і вогню під сковорідкою немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували здогадатися, у кого з дітей на малюнку багаті батьки. Зовсім мало людей одразу знайшли правильну відповідь.