Жоден злодій не знайде: де сховати гроші у квартирі

Лайфхаки
2 636
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Варіанти таємних місць для сховку
Домашні місця для сховку. Фото: varta1.com.ua

Таємні схованки у домі, про які важко здогадатися

Мій дім - моя фортеця! Навіть, якщо в будинку підключена сигналізація та він знаходиться на охороні, злодії можуть навідатися у дім, щоб поживитися цінними речами та грішми. Кажуть, найкраще сховані речі ті, які лишаються на видноті, тому ми пропонуємо кілька варіантів для сховку цінностей у будинку.

Кілька слушних порад допоможуть приховати цінні предмети у будинку чи номері готелі під час подорожі. Які найкращі потаємні місця для сховку, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Розетки. Обгорніть гроші гумовою рукавичкою та заховайте у розетку. Лише будьте обережними, щоб не вразило струмом. Розетку можна зробити і підсадну, для відводу очей.

Аптечка. Можна приховати гроші у пустий контейнер з-під ліків і залишити серед ліків.

Лоток. Покладіть гроші у герметичний пакетик і приклейте скотчем до дна лотка з зовнішнього боку. Навряд турботливий злодій полізе змінювати коту пісок.

Меблі. Не дійте стереотипно, адже більшість ховає гроші в оббивці. Багато ніжок є пустими, тому в них легко розмістити скручені гроші.

Холодильник. Невеликий контейнер з мукою чи содою на верхній полиці не привабить погляд, адже злодій не перевірятиме весь вміст техніки.

Вазони. Тут можливо кілька варіантів. У герметичну ємність з ліків покладіть гроші і приховайте у вазоні зверху засипавши землею. Або ж приклейте пакетик до дна горщика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як найкраще сховати гроші на відпочинку. Пляжні лайфхаки допоможуть врятуватися від неприємностей.