Жодних слідів від пальців та розводів: надійний спосіб для миття глянцевої кухні

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Безпечна очистка глянцевих поверхонь
Метод очищення глянцевої поверхні. Фото: coolhouse.com.ua

Глянцеві поверхні потребують дбайливого очищення

Глянцеві меблі - це чудовий вибір для кухні та справжній хіт інтер’єру. Вони мають неперевершений вигляд, красиві та додають родзинку приміщенню. Але відмити такі поверхні без розводів та доглядати за ними надзвичайно складно.

Відмінним та надзвичайно ефективним способом для миття і очищення глянцевих меблів на кухні, поділилася ukr.media. Не варто зважати на розводи, адже навіть складна проблема часто має просте рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На поверхні блискучих фасадів добре помітні найменші сліди та відбитки пальців. Тому розумний догляд має вирішальне значення.

Чим мити глянцеві меблі

Найкращим та найбезпечнішим засобом буде звичайний гель для миття посуду розведений з водою. Делікатною тканиною з мікрофібри протріть всі поверхні і змийте чистою водою.

Якщо забруднення незначні - можна скористатися звичайною теплою водою. Намагайтеся прибирати бруд одразу після появи, щоб потім не терти це місце. Адже це може зробити матовість у цьому місці.

Що не можна використовувати для миття

Потрібно уникати засобів зі спиртом, аміаком або ацетоном - ці речовини можуть пошкодити лакофарбове покриття та призвести до зміни кольору. Також слід бути обережним з абразивними пастами та лосьйонами для чищення, які містять великі абразивні частинки, адже це може подряпати поверхню меблів. Не можна мити жорсткими щітками та губками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як помити кухонні шафки від липкості і бруду. Тут відмінно працює суміш оцту з содою.