Поздравления для военных с 8 Марта в прозе и картинках (на украинском)

8 Марта
658
Иванна Кульбида

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

На фото рисунок женщины-военной
Фото создано с помощью ИИ, Хочу.ua

Лучшие поздравления с праздником весны для женщин-военных

8 Марта мы отметим Международный женский день. Много споров возникает, стоит его отмечать или нет, но, безусловно, все женщины заслуживают приветствия, приятных пожеланий и прекрасных цветов. В рядах ВСУ сейчас находятся более 60 тыс. женщин, поздравить которых хочется со всей теплотой и искренностью.

Вашему вниманию мы собрали красивые картинки с приветствиями и слова благодарности и поддержки. Пусть искренние слова помогут передать ваши чувства, поднять настроение и выразить внимание.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Вітаємо сміливих доньок України з жіночим днем. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров'я, щастя та мирного життя у вільній Україні. Нехай доля буде прихильна, здоров'я ніколи не підводить, а сім'я неодмінно побачить вас вдома. Нехай всі ваші  плани, бажання і мрії якомога швидше втіляться у життя!

На фото военная женщина
Фото: unian

Шановна військова! З нагоди 8 березня бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та завжди бути на висоті! Вітаю вас, сильну і ніжну жінку, зі святом весни! Нехай ваша відвага завжди буде на варті миру та безпеки.

На фото женщины-военнослужащие
Фото: unian

З нагоди Міжнародного жіночого дня вітаю вас, захисниці! Нехай ваші досягнення будуть такими ж великими, як ваша відданість службі. Світлої вам весни, військовослужбовиці! Нехай ваша сміливість завжди буде прикладом для інших. З нагоди 8 березня вітаємо вас. Нехай ваша сила духу завжди буде непохитною, а весняне сонце приносить вам тепло та натхнення.

На фото женщина в камуфляже с букетом тюльпанов.
Фото создано с помощью ИИ, Хочу.ua

Вітаємо з 8 березня всіх українських захисниць! Нехай ваша служба буде безпечною, а поруч будуть бойові побратими, які поважають вас та підтримають у скрутну хвилину. Дякуємо вам!

На фото военные женщины с букетами ромашек.
Фото создано с помощью ИИ, Хочу.ua

Шановні військові жінки, ви – гідні представниці свого роду та країни. Нехай ваша мужність та відвага завжди залишається з вами, і надихає на перемогу.  Бажаємо вам здоров’я та витривалості у важкий час.

На фото женщина с цветами.
Фото создано с помощью ИИ, Хочу.ua

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем наших жінок-військовослужбовців! Ви – незамінні та непереможні, і ваша присутність у нашому військовому колективі – найкращий приклад для нас всіх. Бажаємо вам міцного здоров’я та невичерпної енергії у важких умовах, і віримо в вашу перемогу.

На фото поздравления для женщин военных
Фото: vitai.com

Шановна жінко-військова, зі святом весни тебе вітаю! Хочу побажати тобі міцного здоров’я, успіхів у твоїй військовій службі та невичерпної енергії. Твоя робота – надзвичайно важлива для захисту нашої батьківщини, і ми дуже вдячні за твої зусилля та самовідданість.

На фото женщины в военной форме
Фото: museum-literature

З нагоди Міжнародного жіночого дня, я хочу висловити свої найщиріші привітання жінкам нашої армії. Ви – приклад сильних та мужніх жінок, які з невпинним ентузіазмом виконують свої обов’язки у сфері оборони нашої країни.

На фото женщины-военные
Фото: subota

Ваша відвага та самовідданість є незамінними умовами успіху наших військових операцій. Ваша готовність до служби, незалежно від умов та обставин, завжди надихає нас до боротьби за мир та безпеку. Ваша твердість та відвага заслуговують нашої повної підтримки та вдячності. Нехай ваша сила, відвага та енергія ніколи не згасають, а ваші справи завжди будуть успішними та ваші дії – мудрими та розумними. Міцного вам здоров’я, щастя та гармонії у всіх сферах вашого життя!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы писали, какой подарок пригодится женщинам-военным . Список полезных и приятных презентов облегчит ваш выбор.