Патріотичні вітання з 8 березня: найкращі побажання і листівки — українською

8 Березня
3 110
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Закохані ЗСУ, фото
Фото: ictv.ua

Публікуємо слова подяки та передаємо низький уклін усім жінкам, які захищають Україну, та вітаємо з 8 Березня

Жіночий день у 2024 році знову припадає у воєнний час. До лав ЗСУ входять не лише чоловіки, а й жінки. Для вас — найщиріші слова подяки, привітання і листівки з нагоди 8 Березня.

Публікуємо для вас найгарніші патріотичні вітання з 8 Березня. Нехай буде Перемога, мир, дива, благодать. Бажаємо вам сімейного затишку, гармонії, самореалізації та здійснення мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Джавелін, фото
Фото: ictv.ua

Привітання:

Вітаємо сміливих доньок України з Міжнародним жіночим днем. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, перемоги та мирного життя у вільній країні. Нехай доля буде прихильна до вас, а здоров’я ніколи не підводить. Втілення у життя всього бажаного, здійснення мрій та найшвидшого повернення додому.

***

Шановні військовослужбовиці, вітаємо вас зі святом 8 Березня. Ви є прикладом мужності та сили волі. Ваша відданість та витривалість вражає та надихає. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіху та здійснення всіх ваших мрій.

***

Вітаємо всіх військовослужбовиць зі святом 8 Березня! Ви справжні героїні, які захищають нашу країну. Бажаємо вам міцного здоров’я, здійснення всіх ваших мрій та планів. 

***

З 8 Березня, наші героїні! Ми пишаємося вашим подвигом та дякуємо вам за мужній захист нашої країни. Нехай всесвіт вас береже. Бажаємо якнайшвидше повернутися додому.

***

Вітаємо зі святом 8 Березня всіх жінок Збройних сил України. Ви наші героїні та захисниці. Бажаємо вам міцного здоров’я, тривалого відпочинку, здійснення мрій та великого щастя. Нехай ваша служба буде безпечною. Нехай на полі бою будуть надійні люди, яким можна довірити своє життя. Товариші по службі поважають вас та завжди підтримують на полі бою. Дякуємо за вашу відданість, мужність та захист нашої країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мем про російський корабель, картинка
Фото: ictv.ua
Хліб, фото
Фото: ictv.ua
Чоловік обіймає серце, картинка
Фото: ictv.ua
Привітання, картинка
Фото: ictv.ua

Раніше ми писали про історію свята 8 Березня. Для вас — добірка фактів, які варто знати кожній людині.