День Национальной гвардии Украины: поздравления и слова благодарности на украинском языке

Все праздники
804
Ирина Майстренко

Ирина Майстренко

Журналист

день нацгвардии украины приветствие картинки
canva.com

В этот день обязательно стоит поздравить героев с их профессиональным праздником и сказать несколько теплых слов благодарности за ежедневный тяжелый труд

26 марта — День Национальной гвардии Украины. По традиции, мы подготовили для вас праздничный контент, который в этот день вам точно понадобится. В этой статье ищите самые лучшие поздравления с Днем Нацгвардии Украины.

Напомним, что профессиональный праздник День Национальной гвардии Украины ее служащие получили в 2015 году. Указом президента от 18 марта 2015 года он был назначен на 26 марта.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Профессия нацгвардейцев связана со многими трудностями и очень ответственна, а в то время, когда Украине приходится ежедневно отражать атаки рашистов, — и подавно. Поэтому воспользуйтесь официальным поводом и поблагодарите служащих Национальной гвардии Украины за все, что они делают. Их вклад в приближающуюся победу очень сложно переоценить.

с днем нацгвардии украины
radiotrek.rv.ua

Поздравления с Днем Национальной гвардии Украины на украинском в прозе

В День Нацгвардии Украины 2024 не жалейте теплых слов и озвучьте виновникам торжества свои поздравления с профессиональным праздником.

***

З Днем Нацгвардії України! Бажаю вам міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легко досяжні!

***

Мої вітання з Днем Національної гвардії України! Висловлюю слова подяки усім, хто зараз боронить нашу рідну землю від російських військ. Низький уклін усім ветеранам та вічна пам’ять військовослужбовцям, які віддали найдорожче — своє життя за встановлення миру і спокою на рідній землі.

***

Це свято з гордістю і характером! Вітаємо наших елітних борців за мир і свободу. Бажаємо терпіння, прагнень, досягнень, високих нагород, чинів і перемог. Безпеки, особистого благополуччя та щастя!

***

Від душі бажаю гучних успіхів на службі, високих прагнень у своїй справі і непереможної мужності в твоєму серці. Нехай з такими героями, як ти, Нацгвардія гарантує своїй державі спокій, добробут і безпеку. Зі святом!

***

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом та дозвольте побажати вам та вашим родинам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, стабільності та миру. Нехай любов до рідного краю та людська вдячність надають вам наснаги у нелегкій і відповідальній справі служіння українському народу. Дякуємо вам!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

***

Щира вдячність вам, Національна гвардія України, за вашу нелегку службу. Бажаю вам всіляких успіхів і досягнень в почесній справі служіння Україні. Зичу усім гвардійцям, їхнім рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, миру і добра! З професійним святом!

***

У воїнів Національної гвардії України є святі слова, які переконливо визначають роль і призначення національного війська — служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників, для яких служіння народу — найвища честь, покликання, обов’язок. Сила та міць української держави — у єдності армії та народу. Бажаємо міцнoгo здoрoв’я, успіхів у військoвій підгoтoвці, миру і злагоди в кожній родині, наснаги та невичерпної життєвої енергії для успішного виконання почесного обов’язку перед Україною! Вітаємо зі святом!

день национальной гвардии украины картинки
unian.net

***

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом та дозвольте побажати вам та вашим родинам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, стабільності та миру. Нехай любов до рідного країни та людська вдячність надають вам наснаги у нелегкій і відповідальній справі служіння українському народу.

***

Слава Нацгвардії України! Щиро вітаємо вас зі святом! Ваша невтомна праця на благо нації — неоціненний внесок в повернення нашого мирного життя.

***

Вітаємо з Днем Нацгвардії, шановні захисники! Ваше благородство й мужність — велика гордість та невичерпне джерело натхнення для всієї України.

***

У день Нацгвардії висловлюємо щиру вдячність та повагу всім вам, хто несе службу у важливій справі захисту нашої країни. Слава Україні!

***

З Днем Нацгвардії! Ваша самовідданість та сила духу — запорука нашого спокою та безпеки. Нехай мир та процвітання будуть завжди вашими нагородами!

***

Від душі бажаю гучних успіхів на службі, високих прагнень у своїй справі і непереможного мужності в твоєму серці. Нехай з такими героями, як ти, Нацгвардія гарантує своїй державі спокій, благополуччя і безпеку. Слава Україні!

***

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України, щиро дякуємо вам за мужність і незламність, за кожне врятоване життя у боротьбі з окупантами та героїчну оборону наших міст. Ви гідні беззаперечної поваги та наслідування. Бажаємо вам міцного здоров’я, незламної волі, стійкості та надійного родинного тилу!

день нацгвардии украины картинки
nv.ua

С Днем Национальной гвардии Украины!

Напомним, в нашем разделе “Праздники” вы можете найти разнообразную интересную и актуальную информацию о датах церковного календаря, государственных праздниках и датах, популярных в народной культуре. Не упустите возможность прочитать интересные материалы.