Пунктуальности и сосредоточенности! Поздравления с Днем секретаря в картинках и приятных словах

Все праздники
Иванна Кульбида

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

На фото поздравления с Днем секретаря
Фото: depo

Поздравление ко Дню секретаря

День Секретаря (Secretary's Day) начали отмечать в США в 1952 году. Это работники, без которых не обойдется офис или организация. Они всегда в курсе всех новостей и незаменимы для руководства. У них всегда порядок в документах и делах. Это праздник секретарей офис-менеджеров, офисных специалистов, администраторов и личных ассистентов. В общем, этот праздник всех тех, кто отвечает за работу офиса, ведет делопроизводство и ассистирует руководителям компаний, государственных организаций и учреждений.

Хочу! поздравляет всех причастных к профессиональному празднику и желает не терять в работе никаких мелочей, всегда знать ответ на любой вопрос, добиваться блестящих результатов в деятельности и в жизни. Мы собрали лучшие поздравления, которыми можно приветствовать секретарей.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
На фото открытка с поздравлениями
Фото: maximum

Факс випльовує сміливо за листком листок,

Ти справляєшся чарівно - в офісі ти бог!

Треба вислати листи чи зустріти VIPів

Всі біжать юрбою дружно кликати секретарів.

Без тебе стоїть робота, твій сьогодні день -

Відзначає вся планета День секретарів.

Будь завжди спокійною, ти професіонал.

Щоб робота дякувала сотнею похвал.

На фото открытка с поздравлениями
Фото: depo.

Твоя робота – секретар,

Ти – наша гордість, наша сила,

Адже ти – і кухар, і буквар.

Хай знає про тебе вся країна!

Розуму, таланту і краси

Тобі не треба позичати.

Нехай здійсняться твої мрії,

Все, що посмієш побажати.

На фото открытка с поздравлениями
Фото: sviato

З міжнародним днем секретаря
Тебе сьогодні особисто вітаю я!
Так можеш тільки ти, тепло дарувати,
Не втомлюватися і цілий день працювати.

Тобі бажаю світлих днів у долі,
Успіху в особистому житті, в кар’єрі,
Хай щастя посміхається тобі
І до яскравого життя відкриває двері!

На фото открытка с поздравлениями
Фото: sviato

Вітаємо кращого в світі і найвідповідальнішого секретаря з професійним святом. Хочу побажати оптимізму на роботі і успіху в діяльності, радості на душі і вірної любові в серці, відмінного настрою і вірного прагнення до своїх бажань, високого достатку в житті і чарівного щастя.

***

Зі святом, секретарі! Бажаю вам успіхів на трудовому полі. Нехай ваші посмішки, як візитні картки будь-якого офісу, завжди радо зустрічають відвідувачів і підіймають настрій. Начальство ваше нехай завжди буде в хорошому настрої та не скупиться на позачергові премії. Відпусток вам бурхливих, неодмінно на Канарах. Щастя та удачі вам у всіх сферах життя!

***

Вітаю з Днем секретаря і від душі бажаю завжди знати, що де лежить і кому як відповісти. Нехай в роботі будь-яка купа справ легко вирішується сама собою, нехай у житті завжди відбуваються яскраві, веселі, прекрасні події. А також бажаю вищого рівня і стилю, чудової краси і професіоналізму!

***

З Міжнародним днем ​​секретаря! Твоя професія змушує завжди тримати руку на пульсі, так нехай пульс твоєму житті буде рівним щодо здоров’я і стабільним відносно добробуту. Нехай в житті не буде матеріальних перебоїв, а кожен новий день приносить тільки успіх і удачу.

***

Зі святом секретарі! Бажаю вам успіхів на трудовому поприщі. Нехай ваші посмішки, як візитні картки будь-якого офісу, завжди радо зустрічають відвідувачів і піднімають настрій. Начальство ваше нехай завжди буде в гарному настрої і не скупиться на позачергові премії. Відпусток вам бурхливих, неодмінно на Канарах. Щастя і удачі вам у всіх сферах життя.

На фото открытка с поздравлениями
Фото: life.fakty
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

В апреле много профессиональных праздников. Раньше мы предлагали сохранить вам полный календарь праздников в месяц , чтобы всегда быть в курсе.