Настя, с Днем ангела! Проза, картинки, открытки и видео — на украинском

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Женщина ангел, картинка
Фото создано с помощью ИИ, ХОЧУ

Поздравляем женщин с именем Анастасия с именинами — по новоюлианскому календарю

В мае День ангела Анастасии по новому стилю выпадает на 7 число. Это имя наделяет своих владелиц красотой, мудростью, нежностью и умением быть хорошей хозяйкой. Для вас, Настюши, лучшие приветствия в прозе, картинках и открытках.

Поздравьте с Днем ангела своих родных, друзей, коллег и знакомых, которых зовут Анастасия. Публикуем подборку пожеланий в прозе, ярких картинок, праздничных открыток и видео. Пусть ваш день будет уютным и полным подарков.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Поздравление с Днем ангела Насти — по-украински:

Фиолетовые тюльпаны, фото
Фото: vjoy.cc

Мила Анастасія, вітаю тебе з іменинами та бажаю всіляких гараздів, радості та щастя. Нехай твої рідні й близькі цінують тебе і люблять, нехай твої починання вдаються на "відмінно", а будь-яке твоє рішення справджується і буде правильно зрозумілим.

***

Вітаю, рідна Настуню, з іменинами! Бажаю взаємного кохання, постійної удачі та міцного здоров'я. Нехай далі твій шлях іде світлою смугою і доброю дорогою, а янгол-охоронець вкриє тебе від життєвих бід і напастей.

***

Від щирого серця вітаю тебе, мила Настуню! Побажати тобі хочу великих і маленьких чудес, солодких бажань і заповітних мрій, казкової любові, щирого щастя і безсумнівної удачі! З Днем ангела!

***

У День святої Анастасії від щирого серця хочу побажати мудрості та гідності, честі та благородства, міцної віри та бравих сил, небесної благодаті та незламного характеру! Вір у себе та не бійся здійснювати свої мрії. Нехай твоє життя буде щасливим, а любов — взаємною!

***

Вітаю з іменинами, Анастасіє! Бажаю літати у хмарах своїх надій і мрій, бажаю вірити в чудеса і залишатися в душі дитиною. Бажаю в минуле дивитися з посмішкою, а в теперішньому відчувати неймовірне щастя!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Белые тюльпаны, фото
Фото: vjoy.cc
Коралловые тюльпаны, фото
Фото: vjoy.cc
Полевые цветы, фото
Фото: vjoy.cc
Ангел на лужайке, картинка
Фото: vjoy.cc
Два ангелочка, картинка
Фото: vjoy.cc

Раньше мы писали, какие цветы не стоит дарить женщинам. Эти варианты — знак пошлости и разлуки.