С Днем ангела, Петр! Душевные поздравления, картинки и открытки — на украинском

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Ангел, фото
Фото: Mylene2401

По случаю именин Петра публикуем поздравления в прозе и открытки

Украинцы отмечают День Ангела Петра 18 мая. Поздравьте своих близких, у которых это сильное имя. Раньше мы писали, что подарить на День ангела, а теперь поделимся подборкой поздравлений для Петра.

Петр — одно из самых популярных мужских имен в Украине. В переводе с греческого языка "Петр" означает "камень, скала". Для вас — креативные пожелания, праздничные открытки и картинки.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video
Ангел и розы, фото
Фото: vjoy.cc
Ангел, картинка
Фото: vjoy.cc

Поздравления на украинском:

Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості, і в хвилини смутку, любові й розлук, щохвилини, щомиті, щосекунди. Коли ти впадеш, він — підніме, коли засмутишся — розрадить, коли будеш радіти — він теж разом із тобою радітиме.

***

Вітаємо Петра сьогодні ми щиро! Бажаєм добра і, звичайно, ще миру! Світанків сонячних, привітних, а днів — прекрасних, теплих, світлих! З Днем ангела, друже!

***

Із Днем ангела, Петре! Бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, щирих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

***

Вітаю з іменинами Петра! Бажаю завжди знаходити спільну мову зі своїм ангелом! Щоб він тобі завжди й у всьому допомагав, а ти не змушував його за себе червоніти!

***

Вітаю з Днем ангела, Петре! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і у хвилини радості та у хвилини смутку, любові й розлучень, щохвилини, щосекунди!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Ангел с розой, картинка
Фото: vjoy.cc
Букет, фото
Фото: vjoy.cc
Цветы, фото
Фото: vjoy.cc
Два ангела, фото
Фото: vjoy.cc
Ангел с птицей, фото
Фото: vjoy.cc

Раньше мы писали, что подарить людям, родившимся под стихией Земли. Для вас – идеи, которые точно понравятся.