Самое большое сокровище для каждой матери! Поздравления с Днем защиты детей

Все праздники
Иванна Кульбида

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

На фото картинка с поздравлениями
Фото: Хочу!

Поздравления в прозе, картинках и открытках с Днем защиты детей

Каждый год 1 июня отмечается Международный день защиты детей . В первый день лета, в этот праздник хочется подарить детям лучшее настроение, искренние эмоции, тепло и заботу, ведь именно взрослые ответственны за счастливые глаза, радость и благополучие детей.

ХОЧУ! собрала самые искренние поздравления к празднику в самых искренних словах, милых картинках и открытках. Желаем вам здоровья, ликующих улыбок и счастливых моментов. Пусть ваше детство будет наполнено любовью, теплом и безмятежностью. Мечтайте, открывайте мир и радуйтесь каждому дню. Пусть рядом всегда будут люди, любящие и поддерживающие вас!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!

Привітання у прозі

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечі дізнаються лише з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: tsn.

Дорогі діти, ви – наше майбутнє, наша радість і натхнення. Нехай кожен ваш день буде сповнений яскравих вражень, усмішок і щасливих моментів. Бажаю вам здоров'я, щастя та безтурботного дитинства. Нехай всі ваші мрії збуваються, а світ навколо вас буде добрим і справедливим. Пам’ятайте, що ви – найцінніше, що у нас є, і ми завжди будемо вас захищати та підтримувати.

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!

Вітаю з Днем захисту дітей! Нехай наші діти завжди залишаються веселими і життєрадісними, нехай вони відчувають тільки любов і підтримку від своїх батьків! Хочеться, щоб всі вони були щасливі, а небо над головою завжди було мирним.

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!

Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти – це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом!

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!

Вітаю з Днем захисту дітей! Бажаю всім малюкам здоров’я, щасливих днів та здійснення мрій. Нехай ваше дитинство буде наповнене любов’ю, радістю та веселими пригодами. Пам’ятайте, що ви особливі і заслуговуєте на найкраще. Нехай поруч завжди будуть добрі люди, які допомагають і підтримують вас у всіх починаннях!Дорогі діти, вітаю вас із Днем захисту дітей! Ви – наше майбутнє, наші надії і мрії. Нехай ваше дитинство буде безтурботним, сповненим радісних моментів та яскравих вражень. Бажаю вам здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення всіх бажань. Нехай у вашому житті завжди буде місце для сміху, веселощів і безмежної любові. Нехай доброта та підтримка завжди супроводжують вас на життєвому шляху!

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!

Дорогі діти, вітаю вас із Днем захисту дітей! Ви – наше майбутнє, наші надії і мрії. Нехай ваше дитинство буде безтурботним, сповненим радісних моментів та яскравих вражень. Бажаю вам здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення всіх бажань. Нехай у вашому житті завжди буде місце для сміху, веселощів і безмежної любові. Нехай доброта та підтримка завжди супроводжують вас на життєвому шляху!

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!

Дорогі діти, з вашим святом! Нехай ваше дитинство буде чарівним і щасливим, сповненим веселощів і радості. Бажаємо вам міцного здоров’я, гарних друзів та здійснення всіх ваших бажань. Ми завжди поруч, щоб вас підтримати!

На фото поздравления с Днем защиты детей
Фото: Хочу!
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы рассказывали, что лучше подарить детям. Какие подарки принесут радость и восторг - узнайте здесь.