Хорошие поздравления выпускникам, уходящим из школы после 9 класса

Все праздники
908
Иванна Кульбида

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Открытка для выпускников 9 класса.
Фото6 открытка с поздравлением выпускников 9 класса Хочу!

Поздравление выпускникам 9 класса

Выпускной из школы бывает только раз в жизни. Поэтому хочется, чтобы это мгновение запомнилось как лучший, эмоциональный и искренний момент прощания с родными стенами, любимыми учителями и одноклассниками, которые стали лучшими друзьями за годы учебы.

Хочу! поздравляет выпускников 9 класса с важным событием жизни и серьезным шагом во взрослую жизнь. В выпускной мы желаем уверенных сил и высоких целей, поддержки родных и крепкой любви, хорошего нрава и яркого света на пути, хороших идей и блестящих успехов, верных друзей и счастья без всякого препятствия.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video
На фото поздравления выпускников 9 класса
Фото: открытка с поздравлениями коллаж Хочу!

Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів в твоєму житті — випускний. Стільки стежок потоптано навколо школи, і стільки доріг відкривається в нове життя. Я бажаю тобі завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для тебе такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Я бажаю тобі зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ти прагнеш зараз, адже від цього залежить твоє майбутнє.

***

Дорогі наші випускники! Вітаємо з закінченням 9-го класу. Багато хто з вас продовжать навчання в нашій школі. А тим, хто вирішив почати нове, самостійне життя, ми хочемо побажати легкого подолання перешкод на шляху до наміченої мети. Нехай сьогоднішній день буде успішним стартом дорослого життя. Удачі вам, кохані наші учні!

***

Вітаю з випускним, з успішним закінченням 9-ти класів. Від душі бажаю знайти свою дорогу в житті, зуміти домогтися своїх високих цілей, не забувати своїх друзів, впевнено прагнути до своїх мрій і наповнювати кожен день свого життя яскравими фарбами і перемогами.

***

Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!

***

Любі 9-класники, з випускним! Хай це свято стане першим у низці чудових, визначних свят, які перевернуть ваше життя і нададуть йому змісту та краси! Хай випускний стане стартом для блискучих звершень та перемог, красивих моментів та приємних сюрпризів! Йдіть до своєї мети попри всі складнощі!

Открытка поздравления выпускников
Фото: стихотворение-поздравление выпускников Хочу!

9 клас — ви всі сьогодні жваві,
Розумні, красномовні всі такі!
Бажаєм, щоб життя було яскравим,
Всі дні були веселі і легкі!

Нехай удача з вами поруч буде,
Здоров’я, успіх не відходять ні на крок.
Нехай любов у вашому житті прибуде,
У душах світить сонце, без хмарок!

***

Сьогодні із натхненням клас дев`ятий
Святкує випускний. Вітаю всіх!
Крокуйте завжди по життю завзято,
Щоб досягти скоріше мрій своїх.

Хай кожен шлях свій вірно обирає
Та вірить в себе і свою мету,
А доля в подарунок вам вручає
Здоров`я, щастя, мир і доброту!

***

От і позаду вже клас дев’ятий,
І сьогодні врешті випускний!
Раді всіх із ним ми привітати,
Шлях чекає нас хай осяйний!

Нові успіхи попереду та друзі,
Відкриттів безкрайній океан.
Нумо йти разом по білій смузі,
Хай чекає нас емоцій ураган!

***

Дев’ять класів швидко
Ми з вами пройшли.
Успіхів в навчанні
Вдосталь здобули.

Я вітаю з випуском
Всіх випускників.
Хай дарує доля
Вдачі й успіхів.

Поздравление выпускников 9 класса
Открытка с поздравлением Хочу!
Поздравление выпускников 9 класса
Открытка с поздравлением Хочу!
Поздравление выпускников 9 класса
Открытка с поздравлением Хочу!
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали подборку поздравлений выпускникам теплыми словами и хорошими картинками. Сохраняйте себе, чтобы всегда иметь под рукой.