Благодарность родителям на выпускной в стихах и прозе на украинском: сентиментальные строки до слез

Все праздники
Ирина Майстренко

Ирина Майстренко

Фриланс-редактор

Благодарность родителям на выпускной в прозе
Благодарность родителям на выпускной своими словами Фото: canva.com

Праздник прощания со школой точно пройдет в очень трогательной атмосфере

Украинские школы готовятся выпустить в большой мир молодежь, будущее нашей страны. Сегодня еще школьники, а уже завтра — мощный двигатель нашей нации. Однако не забегаем вперед, ведь выпускные еще не прошли во всех учебных заведениях. И поскольку выпускники ищут трогательные слова на торжественную часть, мы подготовили то, что точно понадобится: благодарность родителям на выпускной, что вызовет наиболее щемящие эмоции. Праздничный контент уже в нашем материале.

Каждый из нас переживал этот особенный момент. Выпускной из школы — итог лет тяжелого труда, усилий и совместных переживаний школьников, их родителей и педагогического состава. Выпускной символизирует завершение важного этапа в жизни, когда дети становятся взрослыми и готовы к новым вызовам. Родители, которые с самого начала поддерживали, помогали и вдохновляли своих детей, вместе с ними переживают этот важный момент, чувствуя гордость и радость за их достижения. Этот день объединяет семьи, создавая незабываемые воспоминания для всех.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Сентиментальности момента на выпускном добавляют еще и теплые слова от выпускников своим родителям, которых они благодарят за все.

Благодарность родителям на выпускной от детей
Благодарность родителям на выпускной: теплые слова от детей Фото: 24tv.ua

Благодарность родителям на выпускной

Мы уверены, выпускники найдут строки, которые им откликнутся. Благодарность родителям на выпускной, сказанная от всей души, запомнится на долгие годы и еще больше сблизит всю семью.

***

Наш вечір випускний настав,
Тамуємо в серцях ми хвилювання,
Слова найкращі скажемо батькам,
Вам, дорогі, приємні побажання.
Вам дякуємо за турботу Вашу,
Ви піклувались нами повсякчас,
Хай буде у житті тільки прекрасне,
Шануємо і любим дуже Вас!

***

Шановні мами й тати,
Ми раді вас щиро вітати!
Хай цей випускний для дітей —
Вітаєм ми шанованих гостей!
Ми вам від душі побажаєм
Все те, що самі відчуваєм —
Нехай хвилювання будуть приємні,
Хай збудуться всі побажання таємні!

***

Дорогим батькам і матерям
Ми вклоняємось доземно!
Коровай, уквітчаний колоссям,
Вальсу нині музика шалена,
А в серцях подяка за добро,
За науку, за терпіння Ваше,
Скільки болю й радості було,
Нехай радість переповнить чашу!

Благодарность родителям на выпускной в прозе
Искреннее спасибо родителям на выпускной от детей своими словами Фото: maximum.fm

***

Мама і тато, сьогоднішній день — це наше спільне досягнення. Я закінчую школу завдяки вашій любові, підтримці та мудрим порадам. Дякую вам за всі ті ночі, коли ви допомагали мені з навчанням, за ваші обійми й слова підтримки. Ви — моє найцінніше скарб. Люблю вас безмежно.

***

У день свого випускного ми хочемо сказати “спасибі” своїм батькам. Люди, які подарували нам життя, люди, які завжди поруч. Дорогі, улюблені батьки, спасибі вам за ваше терпіння, за ваше розуміння, за вашу допомогу. Спасибі за те, що втомлені після роботи завжди робили з нами уроки, спасибі за те, що ніколи не залишали нас наодинці з нашими проблемами та переживаннями. Попереду нас чекає довгий шлях по дорослому житті. І ми щиро віримо, що ви будете продовжувати нас підтримувати, ми постараємося зробити все, щоб ви нами пишалися! Бажаємо вам здоров’я, сил і благополуччя.

***

Дорогі батьки, дякую вам за вашу любов і підтримку впродовж усіх цих років. Ви завжди були поруч, вірили в мене, коли я сам у себе не вірив, і допомагали долати всі труднощі. Завдяки вам я сьогодні стою на цьому випускному вечорі з впевненістю в майбутнє. Ваші поради, турбота і безмежна любов зробили мене тим, ким я є.

***

Мої рідні, сьогодні, на моєму випускному вечорі, я хочу висловити вам свою найщирішу подяку. Ви завжди були для мене прикладом любові та самовідданості. Дякую за вашу турботу, підтримку і віру в мене. Ваші зусилля і жертви зробили мене тим, ким я є сьогодні. Ви найкращі батьки у світі, я вас обожнюю!

***

Дорогі мама і тато, сьогодні я закінчую школу, і це важливий момент у моєму житті. Я хочу подякувати вам за все, що ви зробили для мене. Ваші мудрі поради, безсонні ночі, коли ви допомагали мені з уроками, і ваша постійна підтримка — все це зробило мій шлях легшим і радіснішим. Ви — моя опора і моє натхнення. Люблю вас!

***

Дорогі батьки, дякую вам за вашу безмежну любов і підтримку. Ви були моїм надійним плечем у важкі моменти та раділи моїм успіхам. Без вас цей шлях був би неможливим. Ваша віра в мене допомогла мені подолати всі труднощі. Я дуже ціную все, що ви зробили для мене.

***

Мої найдорожчі! Ваша підтримка та любов були для мене як маяк у темряві. Ви надихали мене досягати нових висот і ніколи не здаватись. Ваші поради та настанови завжди були цінними для мене. Я безмежно вдячний вам за всі ці роки турботи та розуміння. Люблю вас!

***

Любі батьки, я вдячний вам за вашу турботу, терпіння та мудрість. Ви завжди були поруч, навіть коли я робив помилки, і допомагали мені вчитися на них. Ви навчили мене бути сильною особистістю та завжди йти вперед. Дякую вам за все, що ви для мене зробили.

***

Від душі хочу подякувати вам, мої мамо і тату, за те, що ви завжди вірили в мене і допомагали мені ставати кращим. Ваші зусилля і жертви, які ви робили заради мого майбутнього, ніколи не залишаться забутими. Ви дали мені крила, щоб я міг летіти високо і досягати своїх мрій. Дякую вам від усього серця!

***

Мама, тато, я вдячний вам за вашу невтомну працю, вашу віру в мене та вашу безумовну любов. Ви завжди були моєю опорою, моїми натхненниками та моїми героями. Ваші мудрі поради та безмежна підтримка допомогли мені стати тим, ким я є сьогодні. Дякую вам за все, що ви робили та продовжуєте робити для мене. Люблю вас!

Благодарность родителям на выпускной
Благодарность родителям на выпускной от выпускников на украинском Фото: 24tv.ua

Поздравляем украинских школьников с выпускным! Попутный ветер!

Также не упустите подборку треков для выпускного танца с родителями. Трогательные песни для торжественного вечера вы можете прослушать по ссылке.