Не бойтесь мечтать! Красивые пожелания выпускникам от родителей

Все праздники
Иванна Кульбида

Иванна Кульбида

Редактор ленты новостей

Поздравление выпускников от родителей
Поздравление выпускникам. Фото: Хочу!

Приветствие выпускников от родителей

Закончилась школа, прозвенел последний звонок и перед выпускниками открыта дорога в новую жизнь. Хочется пожелать оставить в своем сердце только яркие, веселые и радостные воспоминания из школьной жизни, а взять с собой уверенность, решительность, целеустремленность, красивую мечту и добрую надежду в новый этап.

Хочу! поздравляет выпускников с окончанием школы! Впереди вас ждут грандиозные изменения. Мы приветствуем вас с выпускным и желаем только счастья в жизни. Желаем поменьше ошибок в выборе пути к мечте. Желаем надежных друзей и поддержки близких, бесконечного энтузиазма и уверенности в себе, воспоминаний о школе и больших событиях в ближайшем будущем. В хорошее время, дорогие выпускники.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video
Открытка с поздравлениями выпускников
Приветствие выпускников. Фото: Хочу!

Дорогі наші випускники прийміть щирі вітання від своїх батьків з вашим шкільним випуском! Бажаємо вам набратися сил, запастися впевненістю, цілеспрямованістю і розмірено крокувати тільки вперед! Хочеться, щоб на своєму життєвому шляху ви зустрічали лише мудрих людей та вірних друзів.

***

Щасливої та щедрої долі у житті, у досягненні, мети, дорогі випускники! Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів, гармонії та добробуту. Будьте гідними поваги людей і радуйте батьків та наставників своїми досягненнями. Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди вам, миру та добробуту. Хай вам завжди щастить!

***

Вітаємо з закінченням школи та від душі хочемо побажати завжди вірити в себе і сміливо йти вперед, долаючи будь-які перешкоди на шляху до мрії, домагаючись кожної поставленої мети. І нехай часом буде нелегко, нехай іноді буде здаватися, що негода в житті, я все ж бажаю тобі завжди залишатися таким сильним, життєрадісним чоловічком. Успіху та удачі у твоїх подальших ідеях, прагненнях і починаннях!

***

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і ваші шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість. Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. Ви вирушаєте у подорож життям. Це нелегкий шлях, на якому може бути безліч пасток. І тому в кожного з вас за плечима має бути певний багаж.. Перше, що ви маєте захопити із собою в дорогу — це знання. Беріть їх у максимальній кількості. Друге, що ви маєте взяти з собою, це любов і волю до праці. Тільки знання і праця разом узяті можуть подолати нелегку дорогу життя. У кожного у вас у житті нехай з'явиться слуга, якого звати Ясам! І ви побачите, що вдвох набагато легше йти по життю.

***

Вітаємо з випускним і бажаю від щирого серця сміливо ступити на стежку дорослого життя, взявши з собою свою мрію і теплі дитячі спогади. Хай тобі у всьому допомагає удача і наполегливий характер, підтримка близьких людей і відмінний настрій.

Поздравление выпускников
Поздравления в стихах с выпускным. Фото: Хочу!

Життя — це шанс. Скористайся ним.
Життя — це краса. Милуйся нею.
Життя — це мрія. Здійсни її.
Життя — це виклик. Прийми його.
Життя — це обов'язок. Виконай його.
Життя — це гра. Стань гравцем.
Життя — це цінність. Цінуй його.
Життя — це скарб. Бережи його.
Життя — це любов. Насолоджуйся нею.
Життя — це таїна. Пізнай її.
Життя — це пісня. Доспівай її.
Життя — це боротьба. Розпочни її.
Життя — це безодня невідомого — не бійся ступити в неї.
Життя — це удача. Шукай цю мить.
Життя таке чудове — не марнуй його. Це твоє життя. Борони його.

Картинка с приветствием выпускников
Поздравление выпускников с окончанием школы. Фото: Хочу!

Зі шкільного найріднішого порогу,
З найкращої юнацької весни
У добрий час, у світлу путь-дорогу
Благословляємо вас, доньки і сини!

І хлібом-сіллю радо проводжаєм,
Щоб вам жилось в достатку і теплі.
Ми від душі вам, діточки, бажаєм
Любові, миру, щастя на землі!

Поздравление выпускникам от родителей
Шарики для поздравления с выпускным. Фото: Хочу!
УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Раньше мы публиковали лучшие поздравления выпускникам 9 класса. Эти хорошие слова для школьников, окончивших учебу и уходящих из школы.