Успение святой Анны: молитвы к матери Богородицы

Все праздники
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Молитвы к матери Богородицы – святой Анны
Успения святой Анны – молитвы, фото: dyvys.info

Публикуем молитвы к святой Анне

По новоюлианскому календарю Успение святой Анны приходится на 25 июля. Верующие идут в храмы, чтобы помолиться за душу матери Девы Марии. Раньше мы публиковали церковный календарь на июль, а теперь поделимся молитвами к святой, которые творят чудеса.

Святая Анна считается покровительницей всех матерей. Женщина не могла иметь детей, но продолжала молиться Богу и верила в чудо. В преклонном возрасте она забеременела и родила миру Пресвятую Богородицу. Для вас сильные молитвы к матери Девы Марии.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Молитвы, которые помогают забеременеть:

О, славна свята Анно! Ти сповнена співчуття до тих, що закликають Тебе, і повна любові до тих, що страждають... Придушена тягарем моїх бід, я впаду до ніг Твоїх стіл і покірно благаю: візьми під Твою особливу опіку мій намір, котрий я нині подаю Тобі (Просити). Будь ласка, представ його Твоїй Доні, Пречистій Діві Марії, і помісти його перед Троном Ісуса, щоб Він допровадив цей намір до щасливого завершення. Але передусім дістань для мене ласку колись побачити Його вічність разом з Тобою і Марією, і з усіма Святими. Амінь! 

***

Із серцем, повним найщирішої пошани, припадаю перед Тобою, блаженна свята Анно! Ти — це упривілейоване й особливо улюблене сотворіння, яке своїми надзвичайними чеснотами й святістю заслужило собі в Бога на найвищу ласку: дати життя скарбниці всіх ласк, тій блаженній між жінками, Матері Воплоченого Слова, Пресвятій Діві Марії.
Прошу Тебе, наймилостивіша Свята, зволи прийняти мене до числа Твоїх праведних слуг. Обіцяю Тобі, ціле моє життя вірно Тебе почитати. Візьми мене під Свою могутню опіку й випроси мені в Бога ласку, щоб я дбав (-ла) за ті чесноти, якими Ти так щедро була прикрашена. Випроси мені, щоб я пізнав (-ла) свої гріхи й правдиво жалував (-ла) за них, живо любив Ісуса й Марію та вірно й постійно сповняв (-ла) обов’язки свого стану.
Визволи мене з усіх небезпек цього життя й прийди до мене з поміччю в годині моєї смepті, щоб я спас(-ла)ся й дістав(-ла)ся до неба і там разом з Тобою, найщасливіша Мати, величав (-ла) і вихваляв (-ла) Боже Слово, що сталося чоловіком у лоні Твоєї Пресвятої Доні, Діви Марії.
Амінь.

***

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ми маємо до Тебе особливе уповання й віримо, що Бог вислухає наші молитви, якщо Ти їх піднесеш перед престіл Всевишнього. Саме тому, що Бог Тебе вибрав на Неньку Матері Свого Сина, Ти можеш все легко одержати від Нього. А так як Бог вислухав всі Твої прохання, коли Ти жила на землі, не відмовить Тобі й сьогодні ні в чому, про що Ти просити будеш.
Вислухай нас нині, наша люба Ненько, свята Анно, і виблагай нам заступництво Твоєї Доні, Пресвятої Діви Марії, хай Вашими святими молитвами Господь простить нам гріхи вільні і невільні , хай дарує здоров’я та благоденство, хай дарує зцілення всім немічним і хворим, хай благословить всіх діточок, хай дарує мир родинам і всій Батьківщині нашій, та благословить нас всім потрібним в житті земному і для здобуття спасіння вічного. А ми не сумніваємося, що будемо вислухані задля Твого прохання через заслуги Твого онука, нашого Спасителя, Ісуса Христа.
Амінь.

Ранее мы публиковали сильную молитву "7 крестов". Для вас — слова чудотворной молитвы, снимающей проклятие рода и любую черную магию.