Рождество святителя Николая Чудотворца: сильнейшая молитва — на украинском (ВИДЕО)

Все праздники
1 177
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Рождество святителя Николая Чудотворца: сильнейшая молитва
Молитва к Николаю Чудотворцу, фото: Freepik

Публикуем слова и видео сильной молитвы к святому Николаю

По старому календарю 11 августа верующие отмечают День святителя Николая Чудотворца. Люди идут в храм, чтобы помолиться и попросить о свершении мечтаний. Ранее мы публиковали сильные молитвы на Спас, а теперь поделимся чудотворной молитвой святому Николаю.

На Рождество святого Николая люди идут в храмы, чтобы помолиться перед иконой чудотворца. Верующие просят вылечить от недугов, защитить от врага, подарить чудо и защитить в пути. Для вас сильнейшая молитва к святому.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Молитва к чудотворцу — на украинском:

О, всехвальний і всечесний архієрею, великий Чудотворче, святителю Христовий, отче Миколаю, чоловіче Божий і вірний рабе, муже любові, сосуде обраний, міцний стовпе церковний, світильниче пресвітлий, зірко, яка осяює і освітлює всю Вселенну. Ти — праведник, як фінік, що у горах Господа свого розцвів, живучи в Мірах. Ти миром благоухав себе і миро невичерпне благодаті Божої нам виточуєш. Твоєю ходою, пресвятий отче, море освятилося, коли многочудесні мощі твої прямували до місто Бар, щоб від Сходу до Заходу прославити ім’я Господнє.

О, преславний і предивний чудотворче, скорий помічнику, щирий заступнику, пастирю предобрий, який спасає словесне стадо від усяких бід. Тебе прославляємо і тебе величаємо, як надію всіх християн, джерело чудес, захисника вірних, всемудрого учителя, голодних, що прагнуть годувальника, тих, що плачуть — веселощі, нагих — одіянія, хворих — лікаря, тих, що в морі подорожують — керманича, полонених — визволителя, вдовиць і сиріт годувальника і заступника, доброчесності Охоронителя, дітей смиренного вихователя, постників — наставника, старих — міцність, занепокоєних — спокій, бідних та убогих — щире багатство. Почуй нас, що молимось тобі, і до твого захисту прибігаємо.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Вияви заступництво твоє за нас перед Вишнім і виблагай твоїми Богонатхненними молитвами все, що корисне для спасіння душ і тіл наших. Збережи святу оселю цю, всяке місто й село, і всяку країну християнську від усяких утисків, бо знаємо як багато може молитва праведника посприяти на благо. Тебе ж маємо праведного після преблагословенної Діви Марії заступника до Всемилостивого Бога і до твого, преблагий отче, щирого заступництва та захисту смиренно припадаємо.

Ти, як добрий і пильний пастирю, збережи нас від усяких ворогів, мору, землетрусу, граду, голоду, потопу, вогню, меча, нашестя чужоземного і в різних нещастях і скорботах наших подай руку допомоги. Відкрий нам двері милосердя Божого, бо недостойні ми глянути на висоту небесну через множество неправд наших, пов’язані ми узами гріховними і ніколи волі Творця нашого не вчинили, не дотримались повелінь Його. Тож схиляємо коліна скорботного і смиренного серця нашого перед Сотворителем своїм і твого отецького заступництва перед Ним благаємо.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Допоможи нам, угодниче Божий, щоб ми не загинули в беззаконнях наших, визволи нас від усякого зла і від усякої речі, противної Богові, направ розум наш і зміцни серця наші в православній вірі, щоб у ній твоїм посередництвом і заступництвом ні хворобами, ні погрозами, ні мором, ні будь-яким гнівом Творця нашого не були ми повалені, але спокійне життя тут проживши, сподобились ми одержати блага на землі живих, прославляючи Отця, і Сина, і Святого Духа, Єдиного в Тройці славимого і поклоняємого Бога, нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Прежде мы публиковали молитву к Святому Духу. Для вас — слова сильной молитвы, совершающей чудеса. Молитесь всей семьей — на украинском.