Молитва на воскресенье — просим Богородицу о милосердии на украинском

Эзотерика и астрология
748
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Мужчина молится в храме, фото
Фото: Pexels

Вашему вниманию — молитва на воскресенье к Пречистой Деве Марии

Каждое утро украинцы просыпаются с благодарностью Всевышнему за жизнь и молятся за спасение военных ВСУ . Для вас сильная молитва к Богородице, которую нужно читать в воскресенье.

Каждый день украинцы молятся за мир и Победу. Есть молитвы на праздники, на утро и вечер, а есть по дням недели. В воскресенье просим Деву Марию о милосердии.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва — на украинском:

О, всемилостива Діво Богородице, Мати щедрот і чоловіколюбця, люб'язна надія і уповання моє! Мати пресолодкого Спасителя Ісуса Христа, Чоловіколюбця і Бога мого, що всяку любов перевищує і є світлом затемненої душі моєї. До тебе я, великогрішний, припадаю, до тебе молюся: джерело милосердя, Діво Маріє, що породила безодню милосердя, і щедрот, і чоловіколюбця, помилуй мене, взиваю до тебе зі сльозами, помилуй мене, бо весь я зранений і впав у руки розбійників, і зірвали з мене одежу, в яку зодягнув мене Отець.

Тому засмерділися і зігнили рани мої від лиця безумства мого. Але, Владичице, моя Богородице, молю тебе смиренно, споглянь на мене милостивим своїм оком і не відвернися від мене цілого затьмареного, цілого оскверненого, цілого в вабливостях і пристрастях потопленого, що тяжко впав і неспроможний піднятися. Змилуйся наді мною і подай мені руку допомоги, щоб підняти мене з глибини гріховної.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

О, радосте моя! Звільни мене від тих, що обступили мене, просвіти лице своє на раба твого, спаси того, хто гине, піднеси упалого, бо ти все можеш, як Бога всемогутнього Мати. Вилий на мене єлей милосердя твого і подай, щоб виточував я вино умиління, тебе бо воістину єдину надію маю в житті моїм. То ж не відкинь мене, що до тебе прибігаю, але споглянь на скорботу мою, Діво, душі моєї пристановище, прийми і спаси мене, посереднице спасіння мого.

Раньше мы писали молитвы от страха. Для вас — подборка молитв, которыми пользуются верующие, когда становится страшно.