Поздравляем с Сочельником! Самые искренние пожелания своими словами - на украинском

Новый год и Рождество
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заместитель главного редактора

Украинцы готовятся отмечать Святой вечер по старому стилю. Этого календаря придерживаются те, кто празднует Рождество Христово дважды в год, или же еще не привык к новоюлианскому календарю. Мы собрали самые красивые поздравления в прозе по случаю этого знаменательного события.

Вечером 5 января люди ждут первой звезды, чтобы сесть за Святой ужин. Главное блюдо — кутья. Украинцы поздравляют друг друга и прославляют рождение Иисуса Христа.

Красивые поздравления со Святвечером своими словами (на украинском)

Счастья, мира и радости! Теплые поздравления со Святвечером своими словами и красивые картинки (на украинском) - фото №1

***

Бажаю, щоб цей особливий вечір перед Різдвом приніс вам мир і спокій, наповнив ваш дім радістю та затишком, подарував здоров'я та благословення Боже. Нехай будь-які клопоти відступлять, а на їх місце прийде мир та радість.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

***

Нехай Різдвяний Святвечір принесе до вашого будинку особливий дух свята, добра, любові та щастя. Бажаю вам миру і світла. Нехай ваше життя ніколи не застелюється сумом і похмурими днями. Нехай ваше здоров'я буде міцним, сім'я щасливою, а справи успішними. Зі Святвечором!

Счастья, мира и радости! Теплые поздравления со Святвечером своими словами и красивые картинки (на украинском) - фото №2

***

Від щирого серця вітаю вас з Різдвяним Святвечором! Бажаю, щоб цей особливий день і Різдво принесли вам тільки добрі та радісні вісті, здоров'я душевне та фізичне, мир, любов і удачу у всіх справах! Нехай Різдвяна зірка освітлює всі ваші життєві шляхи, допомагаючи обирати правильний шлях і творити добро.

***

Бажаю, щоб ваша душа сьогодні зігрівалася теплом святкових свічок і усмішок ваших близьких. Нехай в цю ніч здійснюються ваші найзаповітніші бажання. Різдвяні колядки нехай наповнюють ваші серця добром і любов'ю, а різдвяна зірка нехай яскраво сяє вам на шляху до удачі!

***

Нехай ваш Святвечір буде таким: в душі – мир, на столі – смачні страви, а поруч – найрідніші люди. Зичу всього найкращого!

***

Сьогоднішній день прекрасний момент забути про всі образи та наповнити свої серця любов'ю. Прикрашайте свої думки та серця добрими вчинками, а обличчя – щирими посмішками та прекрасними словами. З прийдешнім Різдвом!

Счастья, мира и радости! Теплые поздравления со Святвечером своими словами и красивые картинки (на украинском) - фото №3

***

У Різдвяний Святвечір бажаю вам миру і справжнього добра, душевного спокою і тепла, щирої любові, небесної благодаті та доброї надії. Святкуйте з радістю і любов'ю!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ранее мы публиковали самые красивые колядки на Рождество. Для вас — подборка обрядовых песен на украинском языке, которые легко выучить.