Щедрого вечера! Поздравления своими словами, открытки для хорошего настроения

Новый год и Рождество
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Украинцы отмечают Щедрый вечер по новому календарю. Он приходится на 31 декабря. В этот период люди ходят друг к другу щедровать. Для вас — лучшие поздравления своими словами и картинки по случаю праздника.

Щиро вітаємо українців із прийдешнім Щедрим вечором! Бажаємо Перемоги, миру, здоров'я і любові. Нехай усі плани будуть реалізованими, а мрії здійсняться.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Нехай серце веселиться в Щедрий вечір, а думки про земне і тяжке тікають! Радійте, смійтеся та не втрачайте надії! Нехай любов панує у вашій родині, а цей вечір стане по-справжньому щасливим! Щастя і злагоди вашому дому, здоров’я, достатку!

***

Щасливого Щедрого вечора! Божої благодаті та миру, успіхів та радості вашій родині! У цей вечір заведено зичити щедрості, тож я бажаю щедрості вашому серцю, щедрості вашому дому та щедрості з боку долі! Нехай вас оминають негаразди, а добробут — панує.

***

Нехай на Щедрий вечір ваша родина збереться разом за одним столом, а дім сповниться особливо теплою атмосферою любові та радості! Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров'я, віри та надії, сили духу та чистоти душі!

***

Нехай Щедрий вечір принесе у ваш будинок особливий дух свята, добра, любові та щастя. Я бажаю вам миру і світла. Нехай ваше життя ніколи не буде затьмарена сумом і похмурими днями!

***

Нехай Всевишній наповнює по вінця ваш келих віри, щоб випити його з тим усвідомленням, що все буде добре. Нехай у Щедрий вечір в голові народжуються благі думки, світлі бажання, добрі та щедрі слова.

***

З Щедрим вечором! Нехай на столі завжди буде вдосталь пирогів, млинців, ковбас та інших страв на всіх гостей, які прийдуть у ваш дім з добром у новому році! Бажаю вам сьогодні ввечері смачної куті та веселих щедрівок!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ранее мы писали поздравления с наступающим Новым 2024 годом. Для вас — самые красивые картинки, открытки и видеопоздравления по случаю праздника.