Главные украинские молитвы на Пасху 2024: самые искренние слова, которые вы можете сказать в этот, имеют особую силу

Пасха
София Мельник

София Мельник

Редактор ленты новостей

Молитвы на Пасху.
ХОЧУ!

Сегодня Бог слышит все наши молитвы 🙏

Светлое Воскресение Христово (Пасха) – один из важнейших праздников для каждого христианина. Это день, когда мы вспоминаем о чуде Воскресения Иисуса Христа, которое дарит нам надежду на спасение и вечную жизнь 😇 Однако следует помнить, что в этот день нужно стараться не грешить, не унывать и молиться — больше обычного!

Какие именно молитвы следует прочитать на Пасху 2024 — рассказываем в этой статье. Тексты и видео молитвы найдете ниже.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва об исцелении, которую читают на Пасху

В ім'я Отця, Сина і Святого Духа. Нині і вічно, і нескінченно. Амінь.
За царя Мануїла Комніна. При лаврі його золотій, служив Господу Богу Лука Христоверг святий. Напередодні Великодня святого в лаврі золотій Одигітрія, Матір Божа, з'явилася двом сліпцям. Привела вона їх у Влахернський храм. Ангели, херувими, серафими заспівали, сліпі перед матінкою Одигітрією прозріли. Цю молитву святі рутці писали. Всі 40 святих її благословляли. Воістину! Сам Господь сказав: "Хто цю молитву перш Пасхи прочитає, той за допомогою її від трьох смертей піде".
В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Иисус Христос и голубь мира.
Хочу!

***

У царстві небесному є джерело чудове.
Хто до води доторкнеться, хто водою вмиється, з того недуги змиються.
Тієї води я набрала, рабу Божому (ім’я) віддала.
В ім’я Отця і Сина і Святого Духа.
Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва о мире в Украине

Патриотическая картина с Пасхой
Хочу!

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їхні серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, щасливу долю та щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто звертається до Тебе з молитвою, дай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів і захисників, за братів і сестер наших і за всіх тих, хто потребує Твоє милосердя і допомоги Твоєї. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

Пасхальная молитва о здоровье

Пасхальная открытка, фото.
Хочу!

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучному життєвому шляху всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва на удачу, читаемую на Пасху

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер, Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає і опікується. Чує він наші молитви і все їх приймає, від всяких бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь.

Самая сильная молитва на Пасху: молитва-оберег

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа.
Матір Христа Марія носила,
Народила, хрестила, годувала, напувала,
Молитвами вчила, рятувала, оберігала,
А потім біля Хреста ридала, сльози лила, голосила,
Разом зі своїм милим Сином страждала.
Ісус Христос в неділю воскрес,
Відтепер слава Його від землі до небес.
Нині він сам нас, своїх рабів, опікає,
Милостиво приймає наші молитви.
Господи, почуй мене, врятуй мене,
Захисти мене від всяких бід відтепер і навіки.
Амінь

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Напомним, ранее мы рассказывали, что такое "волочильное" и что действительно должны дарить крестные родители своим крестникам на Пасху. На хочу! найдете историю возникновения этой традиции и все, что с ней связано ✨🌸