ТОП-3 молитвы от страха — на украинском: "Не бойся, потому что Я"

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Книга Псалмов, фото
Фото: Pexels

Публикуем для вас сильные молитвы, которые поддержат, когда человеку страшно

Со времени полномасштабной войны многие стали сталкиваться с тревожностью и страхами. Духовные люди часто обращаются ко Всевышнему, чтобы Он укрепил их и защитил. Раньше мы писали молитвы за детей, а теперь публикуем 3 сильнейших молитвы от страха.

Для вас тексты молитв, которые помогают преодолеть страх. Верующие молятся ими, чтобы усилить свою веру и уверенность. “Не бойся, ибо Я с тобою, и не оглядывайся, ибо Я Бог твой! Я укреплю тебя, и помогу тебе, и десницею правды Своей поддержу тебя”, — говорится в Ветхом Завете от Исаия 41:10-13.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитвы:

Псалом 26

Господь — моє світло й моє спасіння: кого маю боятись? Господь — мого життя твердиня: кого маю страхатись? Як насідають злочинці на мене, щоб жерти моє тіло, — напасники мої й мої вороги, то вони спіткнуться й упадуть. Нехай і облогою стануть проти мене, не настрашиться моє серце; нехай і війна настане проти мене, навіть тоді буду я уповати. Одного в Господа прошу, одного я благаю: жити в домі Господнім по всі дні життя мого, щоб бачити красу Господню і віддаватись роздумам у Його храмі. Бо Він мене сховає у Своїм наметі в день недолі; Він захистить мене під кровом шатра Свого, на скелю Він мене підніме. І ось тепер я голову мою підношу на ворогів, які навколо мене; принесу жертву радости в Його наметі, співатиму й у псалмах Господа буду хвалити. Почуй, о Господи, мій голос, коли взиваю, змилуйся надо мною й обізвись до мене. В Твоєму імені серце моє каже: “Обличчя Моє шукайте!” Твоє обличчя, Господи, я шукаю. Не ховай обличчя Твого від мене, не відпихай слуги Твого в гніві. Ти — моя поміч, не відкидай мене і не залишай мене, Спасителю, мій Боже! Бо навіть, як покине мене рідний батько-мати, Господь мене до Себе прийме. Навчи мене, о Господи, путі Твоєї, провадь мене простою стежкою, з огляду на тих, що на мене засідають. Не видай мене на поталу моїм ворогам, бо проти мене встали свідки брехливі, які насильством так і палають. Леле, якби я не вірив, що побачу доброту Господню на землі живучих! Надійсь на Господа, будь мужній; нехай буде відважне твоє серце, і надійсь на Господа!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Женщина молится, фото
Фото: mleonascimento0

Псалом 24

До Тебе підношу я, Господи, душу свою, Боже мій, я на Тебе надіюсь, нехай же я не засоромлюсь, нехай не радіють мої вороги ради мене! Не будуть також посоромлені всі, хто на Тебе надіється, та нехай посоромляться ті, хто на Тебе встає надаремно! Дороги Твої дай пізнати мені, Господи, стежками Своїми мене попровадь, провадь мене в правді Своїй і навчи Ти мене, бо Ти Бог спасіння мого, кожен день я на Тебе надіюсь! Пам'ятай милосердя Своє, о мій Господи, і ласки Свої, бо відвічні вони! Гріхи молодечого віку мого та провини мої не пригадуй, пам'ятай мене, Господи, в ласці Своїй через добрість Свою! Господь добрий та праведний, тому грішних навчає в дорозі, Він провадить покірних у правді, і лагідних навчає дороги Своєї! Всі Господні стежки милосердя та правда для тих, хто Його заповіта й свідоцтва додержує. Ради Ймення Свого, о Господи, прости мені прогріх, великий бо він! Хто той чоловік, що боїться він Господа? Він наставить його на дорогу, котру має вибрати: душа його житиме в щасті, і насіння його вспадку землю! Приязнь Господня до тих, хто боїться Його, і Свій заповіт Він звістить їм. Мої очі постійно до Господа, бо Він з пастки витягує ноги мої. Обернися до мене й помилуй мене, я ж бо самітний та бідний! Муки серця мого поширились, визволь мене з моїх утисків! Подивися на горе моє та на муку мою, і прости всі гріхи мої! Подивись на моїх ворогів, як їх стало багато, вони лютою ненавистю ненавидять мене! Пильнуй же моєї душі та мене хорони, щоб не бути мені засоромленим, бо надіюсь на Тебе! Невинність та правда нехай оточають мене, бо надіюсь на Тебе! Визволи, Боже, Ізраїля від усіх його утисків!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Человек молится, фото
Фото: jclk8888

Псалом 3

Псалом Давидів, як він утікав був пред Авессаломом, своїм сином. Господи, як багато моїх ворогів, як багато стають проти мене! Багато-хто кажуть про душу мою: Йому в Бозі спасіння нема! Села. Але, Господи, щит Ти для мене та слава моя, і мою голову Ти підіймаєш! Своїм голосом кличу до Господа, і Він озветься зо святої Своєї гори. Села. Я лягаю і сплю, і пробуджуюся, бо Господь підпирає мене, і я не побоюсь десяти тисяч люду, які проти мене навколо отаборились! Устань же, о Господи! Спаси мене, Боже мій, бо Ти разиш усіх ворогів моїх в щоку, зуби грішникам крушиш! Спасіння від Господа, і над народом Твоїм Твоє благословення! Села.

Раньше мы писали сильнейшие молитвы за любимого. Для вас — слова молитв, которые совершают чудеса.