Молитвы за мир и конец войны: просим защиты у Богородицы Фатимской (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Статуэтка Богородицы, фото
Фото: velychlviv.com

Пусть Богородица услышит общие молитвы и война быстрее закончится

Украинцы продолжают неустанно молиться о мире и окончании войны, о военных ВСУ, и чтобы все вернулись домой живыми. Ранее мы публиковали молитву Иоанна Златоустого, а теперь поделимся сильной молитвой к Богородице Фатимской.

Зажгите свечу и помолитесь за мир. Пусть Богородица услышит ваши искренние слова и закроет Украину своим омофором.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва — на украинском:

Мати Божа, Непорочна Діво Фатімська! Нині ми стаємо перед Тобою, сповнені довіри. Ти бачиш наше безсилля перед величезним натиском зла, яке в людських серцях нищить гідність Божої дитини. Ми віримо, що Ти прагнеш нам допомогти і робиш це неустанно, відколи Твій Син, Ісус Христос, помираючи на хресті, доручив це Тобі. Ти об’являєшся людям і зміцнюєш нашу віру, щоб ми, слухняні Ісусу Христу, наверталися від гріхів, чинили покуту і приймали Добру Новину про Спасіння.

Як колись дітей у Фатімі, нині Ти закликаєш нас до покути і молитви на Вервиці, щоб ми відвернули свої серця від оманливих планів сатани і цілковито припали до Твого Непорочного Серця. Маріє, Пристановище грішників, прийми наш жаль і рішення залишатися близько Бога. Жертвуємо Тобі наші молитви, радості й страждання, щоб під Твоїм проводом вийти з палаючим вогнем віри на зустріч Спасителю. О Мати Милосердя, поглянь на безліч людей, чиї серця заплуталися в неволі гріхів, ставлячи земні блага вище за Небесне щастя.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ти чуєш плач грішників, які, занурені у відхлань пекла, і вже не можуть нічого змінити, чи застерегти інших від брехні сатани. Діво Могутня, від їхнього імені приходь до нас, грішних, і не припиняй благати людство про навернення. Обіцяємо підтримувати Твої старання, жертвуючи Богові наші добрі постанови, щоб втілити в життя Твої плани. Додай нам сили Духа, щоб ми, з’єднані з усією Церквою та через заступництво святих Покровителів, були завжди вірними Христовими учнями. Амінь!

Раньше мы публиковали молитву, защищающую от беды. Для вас — слова сильной молитвы "7 крестов", которая делает чудеса.