Молитва на понедельник: просим благословения во всех делах — на украинском (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Молитва к началу удачной недели
Молитва к началу недели, фото: pixabay.com

Эта молитва поможет начать неделю счастливо

Верующие молятся Богу и просят благословений перед началом каждого нового дела и нового дня. Ранее мы публиковали молитву за мир и конец войны , а теперь поделимся словами молитвы за успешную неделю.

Для вас — сильная молитва на понедельник. Пусть Бог благословит вашу неделю, и он пройдет мирно, с любовью и радостью.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва — на украинском:

На початку тижня благаю Тебе, Отче Святий, в ім’я Ісуса Христа: наповни мої — серце і розум Своїм Святим Духом, щоб я міг думати, говорити і робити тільки те, що приємне Тобі. Поєднай мої думки і бажання з собою у любові Ісуса Христа. Очисти моє сумління Його Святою Кров’ю, щоб я міг зростати у Тобі від початку цього тижня і по всі дні мого життя.
Зміцни мене Своєю міццю, вчини мене щирим у моїй любові до Тебе, і сповненим бажання служити Тобі і моїм ближнім. Навчи мене протистояти спокусі мого зіпсутого серця і приманкам недоброзичливця. Вчини марноту цього світу гіркою для мене, щоб Ти міг стати солодшим.
Навчи мене також нести тягар цього тижня. Провадь мене, як люблячий Батько, і допоможи мені слідувати за Тобою як Твоїй дитині і коритися Тобі.
Благослови мою працю і керуй мною Своєю мудрістю, щоб я міг бути сповнений заохоти, втіхи і віри у всіх моїх ділах. Будь початком і вінцем усієї моєї праці задля Твоєї слави і мого спасіння. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Ранее мы публиковали мощную молитву Иоанна Златоуста. Для вас — слова молитвы, творящей чудеса.