Молитвы от опасности: 2 сильных Псалма, которые делают чудеса — на украинском (ВИДЕО)

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Две сильные молитвы при опасности
Псалмы от опасности, фото: nickelbabe

Для вас — слова сильнейших молитв, которые защитят от опасности

В Украине не утихают обстрелы со стороны агрессора. Однако много раз угроза исчезала. Тысячи верующих встают на колени перед Богом, умоляя в молитвах о защите и прекращении войны. Ранее мы публиковали молитву на понедельник, а теперь поделимся, какие Псалмы помогают при опасности.

Издавна люди знают об удивительной силе молитвы. Особенно, если речь идет о Псалмах. От опасности спасают песни Давида — 51 и 90. Когда вы чувствуете угрозу, начинайте молиться этими Псалмами. Если на память читать молитвы не получается, включайте видео.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Псалмы при опасности — на украинском:

Псалом 90

Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: “Охорона моя та твердине моя". Боже мій, я надіюсь на Нього”. Бо Він тебе вирве з тенет птахолова, з моровиці згубної. Він пером Своїм вкриє тебе, під крильми Його заховаєшся ти. Щит та лук його — правда. Не будеш боятися страху нічного, ані стріли, що вдень пролітає, ані зарази, що в темряві ходить, ані моровиці, що нищить опівдні.

Впаде тисяча збоку від тебе, і 10 тисяч праворуч від тебе, до тебе ж не дійде! Тільки своїми очима подивишся, і заплату безбожним побачиш. Бо Господа, охорону мою, Всевишнього ти учинив за своє пристановище. Тебе зло не спіткає, і до намету твого вдар не наблизиться, бо Своїм Анголам Він накаже про тебе, щоб тебе пильнували тебе на всіх дорогах твоїх.

На руках вони будуть носити тебе, щоб не вдарив об камінь своєї ноги! На лева і вужа ти наступиш, левчука і крокодила ти будеш топтати. Що бажав він Мене, то тебе збережу. Зроблю Його сильним, бо знає Ім’я Моє він. Як він Мене кликатиме, то йому відповім. Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його. І довгістю днів я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Псалом 51

Чого хвалишся злом, сильний? Зловживаєш милосердям кожен день. Неправду висловлює язик твій, як бритва вигострена — таке твоє лукавство. Ти полюбив зло більше, ніж добро, більше — неправду, ніж говорити правду. Ти полюбив слова погибелі, розмову улесливу. За те знищить тебе Бог до кінця, викине тебе і виселить тебе з дому твого, викоренить тебе із землі живих.

Побачать це праведні і убояться, посміються над тобою і скажуть: “Ось чоловік, що не у Бога шукав собі сили, а сподівався на силу багатства свого, та зміцнювався злочинством своїм”. А я мов оливкове зелене дерево в домі Божім. Я уповаю на милість Божу повік. Буду вічно славити Тебе, Боже, за все, що ти вчинив для мене. Буду надіятися на ім’я Твоє, бо Ти — милостивий до праведних Своїх.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Прежде мы публиковали молитву к Святому Духу. Пусть слова этой молитвы помогут вам, а Всевышний благословит и защитит от всего зла.