Молитвы перед учебой: детям и родителям за детей — на украинском

Эзотерика и астрология
Дарья Кириленко

Дарья Кириленко

Редактор ленты новостей

Эти молитвы читают перед школой
Молитвы перед учебой, фото: karalevna.com.ua

Для вас — 3 сильные молитвы перед обучением

Тысячи украинцев готовятся к началу нового учебного года. Верующие ведут своих детей в храм, чтобы они получили благословение на обучение. Раньше мы публиковали молитвы за детей на счастливую судьбу, а теперь поделимся текстами молитв, читающих перед учебой.

Для вас — 3 сильные молитвы, которые помогут детям хорошо учиться и легко приобретать знания. В начале каждой молитвы нужно трижды осенить ребенка знамением. Это повторить и в конце молитвы.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
Related video

Молитвы перед обучением — на украинском

Молитва для ребенка:

Царю Небесний, пошли мені благодать Духа Твого Святого, що подає мені розум і зміцнить духовні сили мої, щоб я, уважно переймаючи науку, виріс (виросла) — Тобі, Творцеві нашому, на славу. Батькам нашим — на втіху, Церкві й Україні — на користь. Амінь.

Молитва, которой родители благословляют ребенка:

Господи Боже і Создателю наш, що образом Своїм нас, людей, прикрасив, і що вибраних Твоїх навчив Закону Твого так, що дивуються ті, хто слухає його; що дітям таємниці премудрості розкрив, що Соломону і всім мудрецям її дарував! Відкрий серця, розум і уста рабів Твоїх оцих (імена дітей), щоб зрозуміли силу Закону Твого і успішно пізнали викладуване перед ними корисне вчення для слави Пресвятого Імені Твого, для користі й збудування Святої Твоєї Церкви, і для розуміння доброї та досконалої волі Твоєї.

Визволи їх від усяких підступів ворожих, збережи їх у вірі й чистоті на весь час життя їхнього, — нехай будуть міцні розумом і виконанням Заповідей Твоїх і, так навчені, прославлять Пресвяте Ім’я Твоє, і будуть спадкоємцями Царства Твого, — бо Ти, Бог сильний милістю і милосердний в силі, і Тобі належить усяка слава, честь і поклоніння, Отцю, і Сину, і Святому Духу — завжди, нині й повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Молитва Иоанна Златоустого, чтобы Бог даровал понимание

Дай, Господи, моєму недостоїнству благодать розуміння, щоб я розпізнавав приємне для Тебе, а для мене — корисне. І не тільки розпізнавав, але й робив це. Щоб я не захоплювався і не приліплювався до марноти, щоб умів співстраждати тим, хто страждає, і бути поблажливим до грішників. Амінь.

Раньше мы публиковали молитву за исцеление. Для вас — слова чудотворной молитвы ко Всевышнему, которая дарит здоровье тем, кто болеет.