GEREGA подарила новую рок-жизнь рождественскому хиту Rockin' Around the Christmas Tree (ВИДЕО)

Музыка
София Мельник

София Мельник

Редактор ленты новостей

Тинпоп певица GEREGA презентовала собственный кавер на мировой рождественский хит Rockin' Around the Christmas Tree! В свое время песня стала популярной благодаря исполнению Brenda Lee. Символично, что американская исполнительница впервые спела этот в 14 лет, когда была почти сверстницей GEREGA.

Молодая и амбициозная украинская певица решила попробовать повторить ее успех и выполнить легендарный трек по-своему. 15-летняя GEREGA (София Герега), которая в этом году стала лауреатом премии в Международном Многожанровом Фестивале искусств "Etoiles De Paris" во Франции, уже выложила видеоработу на YouTube.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Коментуючи свою роботу, виконавиця зізнається, що надихнулася успіхом Бренди Лі:

Зізнаюся, історію успіху цієї пісні дуже надихнула мене. Уявити тільки, що дівчинка-підліток заспівала одну з найголовніших різдвяних пісень світу. Я вирішила їй дати новий подих, додати рокових ноток, аби зробити цей кавер більш "своїм", адже це моя улюблена святкова композиція.

Музичним продюсером каверу виступив учасник гурту GREENJOLLY, аранжувальник Роман Калин. Саме його гітарне соло слухачі можуть почути у кульмінаційній частині треку.

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:
GEREGA подарила новую рок-жизнь рождественскому хиту Rockin' Around the Christmas Tree (ВИДЕО) - фото №1

Співачка сподівається, що її кавер потрапить до плейлистів багатьох користувачів і допоможе створити святковий настрій. Щодо власних сімейних традицій відзначання Різдва, GEREGA говорить, що ці святкові дні вона проводить з родиною: батьками і братами.

Для нашої сім’ї Різдво – це дуже тепле свято. Попри усі справи, ми проводимо цей день разом. Авжеж, останні роки це більше схоже на данину традиціям, адже розуміємо, що найголовніше свято попереду – це наша Перемога. Проте все одно намагаємося у Різдво повірити в диво. Наче ми знову живемо у мирі та злагоді,

- розповідає GEREGA.

Співачка вітає українців з прийдешнім Різдвом та Новим роком і бажає усім гарної музики навколо. А ще - закликає знайомитися з творчістю молодих артистів і підтримувати українську музику!

УЗНАЙТЕ БОЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зараз Мережу підкорює оновлений український "Щедрик". Цей різдвяний хіт може звучати по-різному, але такої версії ви ще точно не чули!