Аліна Шаманська приголомшила сумою, яку заплатила за консультацію Дмитра Карпачова: "Сказав круту фразу"

Знаменитості
909
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скільки Карпачов бере за консультацію
Аліна Шаманська, Дмитро Карпачов. Фото: instagram.com/shamankaa та СТБ

Ведуча поділилася сумою, яку заплатила за психологічну консультацію у Дмитра Карпачова

Українська блогерка та ведуча Аліна Шаманська, яка показала себе до пластики, здивувала підписників, розкривши суму, витрачену на консультацію у відомого українського психолога Дмитра Карпачова. Скільки за свої консультації бере головний експерт телепроєкту “Супермама” — дізнавайтеся на Хочу!

Аліна зізналася у своєму подкасті, що мала серйозні внутрішні тривоги, пов'язані з особистим життям. Під час шлюбу з актором Русланом Ханумаком вона непокоїлася через можливу зраду. Шаманська боялася, що під час зйомок у чоловіка виникнуть почуття до колеги по майданчику, з якою він може зіграти романтичну роль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тоді вона вирішила звернутися до Дмитра Карпачова, який, як виявилося, брав за свої консультації чималі кошти. Втім та розмова виявилася корисною для Аліни. Психолог порадив Шаманській жити теперішнім моментом, і ці слова досі допомагають їй у житті.

Я пишу: "Карпачов, прийміть мене". А він каже, що консультації не веде і тільки 1000 євро година. І я така: "Беру дві години". Це дві тисячі євро.
Приходжу до нього, і кажу що в мене є проблема: "У мене чоловік — режисер, і я боюсь, що коли мені буде 40 років, він зрадить мені з акторкою". Він сказав круту фразу, якою я керуюся по життю. Він сказав: "Не важливо, що буде потім, головне, щоб ти ніколи не шкодувала про період, який ти прожила. Ти зараз кайфуєш, і абсолютно не важливо, що буде потім",
— розповіла Аліна Шаманська у своєму подкасті.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше блогерка Шаманська пригадала реакцію сина на її розлучення. Тоді їй самій довелося розповідати чому його батько не буде більше жити з ними.