"Дуже важко чути": блогерка Шаманська пригадала тяжку реакцію сина на її розлучення

Новини шоубізнесу
5 782
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Аліна Шаманська
Фото: instagram.com/shamankaa

Наразі Аліна перебуває із хлопчиком У США

Відома українська блогерка та телеведуча Аліна Шаманська, яка показала себе “до” та “після” пластичних операцій, вперше розчулила реакцією свого сина на її розлучення з чоловіком-коміком Русланом Ханумаком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ведуча зауважила, що доля склалася так, що їй самій довелося розповідати спільному сину, чому його батько не буде жити з ними. Зокрема, вона пояснювала дитині, чому вони тепер не разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маленький Артурчик дуже розчулив свою зіркову маму. Він заявив, що якщо його батьки розлучаться, то його серце помре

Коли я розлучилася і сказала про це сину: "Артурчик, ми з твоїм татом розлучаємось". Перше, що він мені сказав: "Мамочка, якщо ви розлучитесь, то моє серденько помре. Це було звісно дуже важко чути,
- розповіла медійниця у власному подкасті “Розлючена”.
Пост Аліни Шаманської
Фото: instagram.com/shamankaa

Наразі відомо, що блогерка прожила 6 років у шлюбі з Русланом. Свої стосунки пара вирішила завершити минулого року. Наразі Аліна проживає із 6-річним сином у США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Шаманська розсекретила деталі служби Віталія Козловського на фронті. Вона зазначила, що артист потрапляв під обстріли та навіть ледь не загинув. Цікаво, що за словами Шаманської, військові, які зараз перебувають поруч з артистом думали, що він не буде брати участь у бойових діях, а лише пройде навчання.