1, 2 чи щодня: скільки разів на тиждень вчити англійську мову, щоб отримати результат

Особистісний розвиток
680

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як вчити англійську мову. Фото6 24tv.ua/

Ефективність вивчення англійської мови залежить від багатьох факторів

Шкода, що англійську мову чи будь-яку іншу іноземну не можна вивчити під час сну. Та й навчання з-під палиці результату не принесе. Для ефективності вивчення має бути мотивація, регулярність занять та форма проведення уроків. Зараз є багато сайтів, які дозволяють вчити мову самостійно, але заняття з репетитором краще сприяють засвоєнню матеріалу.

Скільки разів на тиждень краще вчити англійську мову та як підібрати оптимальну частоту занять для досягнення бажаних результатів, розповідають найкращі репетитори для osvitoria. Тут варто врахувати педагогічні навички викладача, рівень вмотивованості студента та його індивідуальні особливості і організаційні аспекти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скільки занять має бути на тиждень?

Вивчення іноземної мови - це складний процес, який найкраще діє у комплексі. Регулярні заняття допомагають закріплювати та поглиблювати вивчений матеріал і сприяють швидкому та ефективному навчанню.

На думку педагогів оптимальна частота занять англійською - 2–3 рази на тиждень по 60–90 хвилин незалежно від мети. Така частота допомагає досягти найкращих результатів. Звичайно за умови високого рівня вмотивованості учня та педагогічної майстерності репетитора.

Проте не усі студенти мотивовані для тривалих та регулярних самостійних занять, які допоможуть закріпити отримані на уроках знання. За таких умов буде доцільно підвищити частоту зустрічей з репетитором до 4 разів на тиждень.

Поради для визначення оптимальної частоти занять

  • Врахувати мету вивчення англійської;

  • терміни її досягнення;

  • поточний рівень знання мови;

  • реальну оцінку своїх можливостей самостійного опрацювання матеріалів;

  • власний стиль навчання та оптимальну інтенсивність (кількість матеріалу, засвоєному на одному занятті).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більшість репетиторів все ж рекомендує дотримуватися 3-4 занять на тиждень. Так можна досягти максимальної ефективності та запобігти вигорянню.