"Абсолютний ідеал": колишня дружина Віктора Павліка вперше показала свого нового коханого (ФОТО)

Знаменитості
509

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лора Созаєва. Фото: Facebook

Лора Созаєва розповіла про романтичні стосунки, які почалися напередодні повномасштабної війни в Україні

Колишня дружина Віктора Павліка, який довгий час її зраджував, вперше розповіла про своє особисте життя після розлучення. Виявилося, що серце Лариси Созаєвої більше не вільне! Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу.

Після розлучення з Віктором Павліком Лора Созаєва вирішила не афішувати особисте життя. Тому широкій аудиторії не було відомо, чи мала жінка стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та в інтервʼю виданню Obozrevatel Лора Созаєва вперше розповіла про свої романтичні стосунки. Виявилося, колишня відомого співака вже давно не одинока. Зі своїм обранцем Лора закрутила роман декілька років тому, до початку повномасштабної війни в Україні, а з часом їх почуття ставали тільки сильнішими.

Чоловік, з яким я зараз живу, — інженер-будівельник. Ми почали зустрічатися за декілька місяців до повномасштабного вторгнення. Дуже правдива, чесна та патріотична людина. Людина слова, я б сказала. Тобто це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки. А ще хороший господар. Буду відвертою: якби була самотня, мені було б дуже важко. Наразі зі мною чоловік, який вселяє надію,
— розповіла Лора Созаєва.
Лора Созаєва з коханим. Фото: news.obozrevatel
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова розповіла, чим закінчився її багаторічний конфлікт з колишньою дружиною Віктора Павліка. Особливо прихильників цікавило, чи вдалося жінкам порозумітися щодо квартири, у якій жила Лора Созаєва.