Віктор Павлік навідався до 83-річної мами та показав, чи схожі вони між собою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, Віктор Павлік вирішив провести більше часу з рідними. Адже після того, як співак зустрівся зі своєю єдиною донькою та онуком , на це раз він поділився спільними кадрами зі своєю мамою. Як жінка виглядає у свої 83 роки – дивіться на ХОЧУ.ua!

Віктор Павлік народився у Теребовлі, що в Тернопільській області. І хоча сам артист живе в столиці України, його матуся залишилася в рідному місті, про яке колись писала відома польська письменниця Зофія Коссак-Щуцька. Власне тому співак не часто бачиться з 83-річною Олександрою Григорівною, але намагається періодично навідуватися до неї разом з дружиною і сином.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 У себе в Сторіс артист поділився кадрами зустрічі з мамою та частково показав, як вона живе. До слова, в будинку Олександри Григорівни є багато памʼятних речей та портретів сина. Ну а на згадку Віктор Павлік зробив спільне фото з мамою і показав в Instagram , наскільки сильно вони схожі між собою.

Віктор Павлік навідався до 83-річної мами та показав, чи схожі вони між собою (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/viktorpavlik
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше молода дружина Віктора Павліка зізналася, що не спілкується з його єдиною дочкою . При цьому Катерина Репяхова підкреслила, що її стосунки з Христиною залишаються достатньо теплими.