Аліна Шаманська приголомшила сумою, яку заплатила за консультацію Дмитра Карпачова: "Сказав круту фразу"

Знаменитості
909

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Шаманська, Дмитро Карпачов. Фото: instagram.com/shamankaa та СТБ

Ведуча поділилася сумою, яку заплатила за психологічну консультацію у Дмитра Карпачова

Українська блогерка та ведуча Аліна Шаманська, яка показала себе до пластики, здивувала підписників, розкривши суму, витрачену на консультацію у відомого українського психолога Дмитра Карпачова. Скільки за свої консультації бере головний експерт телепроєкту “Супермама” — дізнавайтеся на Хочу!

Аліна зізналася у своєму подкасті, що мала серйозні внутрішні тривоги, пов'язані з особистим життям. Під час шлюбу з актором Русланом Ханумаком вона непокоїлася через можливу зраду. Шаманська боялася, що під час зйомок у чоловіка виникнуть почуття до колеги по майданчику, з якою він може зіграти романтичну роль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді вона вирішила звернутися до Дмитра Карпачова, який, як виявилося, брав за свої консультації чималі кошти. Втім та розмова виявилася корисною для Аліни. Психолог порадив Шаманській жити теперішнім моментом, і ці слова досі допомагають їй у житті.

Я пишу: "Карпачов, прийміть мене". А він каже, що консультації не веде і тільки 1000 євро година. І я така: "Беру дві години". Це дві тисячі євро.
Приходжу до нього, і кажу що в мене є проблема: "У мене чоловік — режисер, і я боюсь, що коли мені буде 40 років, він зрадить мені з акторкою". Він сказав круту фразу, якою я керуюся по життю. Він сказав: "Не важливо, що буде потім, головне, щоб ти ніколи не шкодувала про період, який ти прожила. Ти зараз кайфуєш, і абсолютно не важливо, що буде потім",
— розповіла Аліна Шаманська у своєму подкасті.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше блогерка Шаманська пригадала реакцію сина на її розлучення. Тоді їй самій довелося розповідати чому його батько не буде більше жити з ними.