Бізнес у Туреччині більше не заробляє? Турецькі підприємці благають заборонити "все включено"

Відпочинок і подорожі
975

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відпочинок5 у Туреччині. Фото6 fotobase

Не втрачайте шанс встигнути відпочити за системою "все включено"

Туреччина давно є однією з найбільш привабливих та комфортних країн для відпочинку, особливо, якщо не хочете відпочивати поряд з російськими туристами. Але стало відомо, що можливо, найближчим часом тут заборонять систему “все включено”.

Турецькі підприємці вкотре звертаються до влади з проханням заборонити систему “все включено”. Причиною є виправдання, що бізнес не заробляє на туристах, адже за межами готелю вони витрачають мінімальні кошти, розповідає dip.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайні туристи практично не витрачають гроші, що негативно позначилося на бюджеті і доходах підприємців. Тому зараз навіть медичний туризм приносить країні значно більше грошей, ніж люди, які приїхали на пляжний відпочинок.

Слід відмовитися від системи «все включено» в турецькому туризмі, щоб збільшити доходи від туризму в Туреччині
заявив президент Конфедерації турецьких торговців і ремісників (TESK) Бендеві Паландекен

Також він зауважив, що порівняно з класичним “пляжним” туризмом за системою “все включено” такі галузі, як охорона здоров’я, культура, гастрономія, приносять значно більший валютний дохід.

Зменшення середньодушових витрат іноземних туристів у доларовому еквіваленті досягло максимуму. Незважаючи на те, що кількість туристів зростає, турист, який кілька років тому витратив у Туреччині 900 доларів США, тепер витрачає в середньому поза готелем менше 2 доларів. Найважливішою причиною такого зниження витрат на душу населення є те, що туристи зупиняються в готелях, не подорожують і не витрачають гроші
зазначає президент.

Система “все включено” є основною перешкодою для розвитку гастрономічного туризму, адже країні потрібні туристи, які хочуть відчути не лише історичну та природну красу країн, куди вони збираються, але й смак. А у Туреччині кожен регіон має свій особливий смак у турецькій кухні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому потрібно обов’язково побувати у Неаполі. Це місто, яке заволодіє думками кожного з першого погляду.