Відпустка без стресу? Кілька порад, які допоможуть влаштувати сімейну подорож мрії

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото сім'я
Фото: dityinfo

Поради для планування ідеальної поїздки

Вирушаючи у подорож важливо продумати кожну дрібницю. Адже відсутність деяких важливих речей, дороге харчування чи некомфортний готель здатні зіпсувати настрій і враження від поїздки, на яку так довго очікували.

Збирайте речі за списком, замовляйте квитки заздалегідь та ознайомтеся з культурою країни, до якої вирушаєте. Важко спланувати все, якщо подорожуєте всією сім’єю, але деякі поради допоможуть зробити так, щоб поїздка відбувалася максимально комфортно, розповідає realsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плануйте відпустку разом. Потрібно врахувати побажання усіх членів родини, адже не усі поділяють захоплення гірськими лижами чи багатогодинні походи по музеях.

Підготуйтеся до тривалого очікування. В аеропорту, на рецепції чи у черзі потрібно вміти розважити сім’ю. Продумайте цікаві ігри, почитайте книгу чи обирайте, чим займетеся у подорожі.

Не забувайте про себе. Присвячуйте час стосункам з партнером. Найміть на кілька годин няню чи лишайте з аніматорами.

Мінімізуйте час на гаджети. Присвятіть час відпустки для спілкування між собою та укріплення сімейних стосунків без телевізора та гаджетів.

Поділ обов’язків. Знайдіть кожному члену родини свої заняття. Тато може вкладати дітей спати, а діти можуть готувати перекуси для наступного дня.

Не переймайтеся через дрібниці. Ніщо не повинне зіпсувати вашу відпустку. Реагуйте на неприємності спокійно та шукайте позитивні моменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як пахне кожна країна . Це одне зі спогадів, що нагадуватиме про чудову подорож світом.