Брітні Спірс ошелешила заявою про заміжжя: її вибір нареченого здивував усіх (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
577

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Брітні Спірс. Фото: Getty Images.

Зірка розповіла, чому її рішення про самозаміжжя стало найкращим у житті

Американська попспівачка Брітні Спірс знову приголомшила своїх шанувальників заявою про заміжжя. Несподівано попдіва, з якою захотіли помиритися власні діти, постала в образі нареченої та заінтригувала незвичайною новиною. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram зірка поділилася відео, де вона з’явилася у розкішній білій сукні та з фатою. Однак замість традиційного оголошення про весілля зі своїм бойфрендом, який має серйозні проблеми із законом, Брітні зробила несподіване зізнання: вона вийшла заміж за саму себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Брітні Спірс. Фото: instagram.com/britneyspears

У підписі до відео Спірс назвала це рішення "найкращим у її житті". Така заява викликала хвилю обговорень серед фанатів, адже нещодавно поширилися чутки про можливе весілля з її коханим Полом Солізом. При цьому напередодні чоловік завершив процес розлучення та переїхав до будинку Брітні разом зі своїми трьома дітьми.

День, коли я вийшла заміж за себе… Повертаю це назад, тому що це може здатися соромним або дурним, але я думаю, що це найяскравіша річ, яку я коли-небудь робила,
— написала Брітні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Брітні Спірс шокувала своїм зовнішнім виглядом. Фанати кажуть, що від "старої" версії нічого не залишилося…