Брітні Спірс жорстко травмувалася, поки завзято святкувала розлучення з Семом Асгарі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
23 861
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears

Артистка так раділа своєму новому статусу, що випадково отримала рану на щиколотці

Американська попзірка Брітні Спірс, яка закрутила роман зі своїм колишнім працівником, офіційно розлучилася зі своїм чоловіком. І, схоже, артистка так раділа новому статусі у своєму житті, що випадково травмувалася. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє Daily Mail , ходили чутки, ніби артистка не просто травмувалася, а зробила це під час сварки зі своїм новим бойфрендом. Однак, схоже, все виявилося не настільки погано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Журналісти видання пишуть, що насправді Брітні Спірс просто настільки раділа розлученню з Семом Асгарі, що не могла втримати емоції. Під час відпочинку у готелі, артистка хотіла показати акробатичні трюки, але зробила невдале "колесо", через що травмувала щиколотку.

Я знаю, що моя мама була причетна!!! Я не спілкувалася із нею 6 місяців, і вона зателефонувала відразу після того, як це сталося, ще до того, як новини були оприлюднені!!! Терпіти її не можу!!!
— каже Брітні Спірс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно експерт розповів, скільки Брітні Спірс може заробити на OnlyFans . Кажуть, що у співачки є всі шанси заробити більше на сайті для дорослих, аніж на сцені.