Українці продовжують підкорювати світовий кінематограф! Діана Оліфірова знімала "Бріджертонів" для Netflix

Кіно та серіали

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/netflixua

Стало відомо, що декілька серій нового сезону "Бріджертонів" знімала українська кінооператорка

Українська кінооператорка Діана Оліфірова взяла участь у створенні третього сезону популярного серіалу Netflix "Бріджертони". Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Діана Оліфірова — випускниця Київської школи фотографії та Національного університету театру, кіно і телебачення ім. І.Карпенка-Карого. Вона також навчалася в одній з найпрестижніших кіношкіл Європи — National Film and Television School у Великобританії. Раніше українка Оліфірова працювала над зйомками серіалів "Коли завмирає серце" для Netflix та "Малюк" для HBO. Однак тепер її запросили стати частиною команди відомого проєкту “Бріджертони”, знову ж таки, від Netflix.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/dianaolifirovadop

Оліфірова зняла 3 та 4 серії цього сезону, прем'єра яких відбулася 16 травня. Про це повідомив у соцмережах американський режисер Ендрю Ан, один із творців серіалу.

Для мене було честю знімати 3 та 4 епізоди 3 сезону "Бріджертонів"! Мені пощастило співпрацювати з такою кількістю неймовірних акторів та членів команди. Дякую всім акторам за відданість та щедрість. Нікола та Люк, ваш талант та вдумливість були постійним джерелом натхнення. Було таким привілеєм розповісти частину історії кохання Пенелопи та Коліна. Дякую нашому шоураннеру Джесс Браунелл за довіру втілити її бачення. Дякую авторам епізодів за прекрасні слова. Дякую нашому кінооператору Діані Оліфіровій за її дух та талант,
— йдеться у публікації.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше на Netflix оприлюднили список найпопулярніших українських фільмів та серіалів . Їх точно має переглянути кожен українець.