Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші

Кіно та серіали
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди кожного дня дивляться різноманітні серіали, телепрограми та шоу. Вподобання дуже різняться, але багато часу витрачається на перегляди фільмів і нових серіалів.

Netflix опублікував детальну статистику переглядів усіх шоу, надавши звіт за пів року на своєму веб-сайті. Тут до найдрібніших деталей видно скільки годин і яке шоу переглядалося з  січня по червень 2023 року, повідомляє dailymail .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №1
Netflix

Перший сезон «Нічного агента», який вийшов 23 березня, лідирує із сумарним переглядом 812 мільйонів годин протягом трьох місяців, він став найпопулярнішим шоу  Netflix  у 2023 році. Друге місце за кількістю переглядів займає 2 сезон Джинні та Джорджія, який набрав 665 мільйонів годин переглядів через шість місяців після виходу. Його перший сезон, який вийшов у лютому 2021 року, мав додаткові 302 мільйони годин перегляду у 2023 році.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №2

Безпрецедентний документальний серіал, який має 6 серій пропринца Гаррі та Меган Маркл і про їх відхід від королівського життя дивилися разом 62 мільйони годин.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №3
Netflix

Щоб було зрозуміліше: 60 мільйонів годин перегляду відповідає 1 млн людей, які переглянули серію тривалістю 1 годину, один раз.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №4
Netflix

Звіт включав понад 18 тис. найменувань, а це 99% всіх опцій на платформі стримінгового гіганта, за пів року було переглянуто 100 млрд годин.

«Нічний агент»  - найуспішніший - 22% переглядів, ніж програма на другому місці, на третьому  - Гори з 622 млн годин переглядів.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №5
Netflix

Перший сезон комедійного хоррор-шоу Wednesday, який вийшов у листопаді 2022 року, зібрав 508 млн годин перегляду, а Queen Charlotte: A Bridgerton Story – 503 млн годин.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №6
Netflix
Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №7
Netflix

You: сезон 4, La Reina del Sur: сезон 3 і Outer Banks: сезон 3 переглянули 441 мільйон годин, 430 мільйонів годин і 403 мільйони годин відповідно.

Перший сезон Ginny & Georgia переглянули 302 мільйони годин, а FUBAR: Season 1 завершив топ-10 з 266 мільйонами годин.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №8
Netflix
Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №9
netflix

Також інші популярні шоу у звіті:  Емілі в Парижі: 3 сезон, який переглянули 161 мільйон годин, Чорне дзеркало: 6 сезон, який переглянули 140 мільйонів годин, і Stranger Things 4 дивилися 134 мільйони годин.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №10
Netflix

Реаліті-шоу Love Is Blind: Сезон 4 очолив список із 230 мільйонами годин перегляду, тоді як його перші три сезони разом переглянули 11 мільйонів годин. У списку було майже 4000 шоу з різних країн із лише 100 000 годин перегляду.

Найкрутіші серіали року, від яких просто не відірватися: Netflix назвав найпопулярніші - фото №11
Netflix

Netflix зазначає, що кількість годин перегляду не визначає успіх шоу в цілому, адже успіх буває різних форм і розмірів та не визначається лише годинами перегляду. Адже існують успішні фільми та телешоу з меншою та більшою кількістю годин перегляду.

Netflix повідомив про публікацію майже всіх своїх телешоу двічі на рік, через те, що це дасть галузі глибші уявлення про аудиторію і те, що її резонує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про перелік найкращих новорічних фільмів . Це хороший привід провести добре час разом.

Головне фото: Depositphotos