"По 8-10 годин біля мікрофона": Євген Лісничий розповів всю правду про роботу актора дубляжу

Кіно та серіали

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євген Лісничий 600 персонажів за свою кар'єру. Фото: пресслужба

Зірка серіалу Нового каналу "Голова" розповів про тонкощі дубляжу всесвітньо відомих кінострічок українською мовою

Протягом останніх двох років у його календарі немає жодного вільного дня. У приватній розмові хлопець жартує: "Вихідний? А що це?!" Йдеться про виконавця головної ролі серіалу "Голова" на Новому каналі Євгена Лісничого, який нещодавно розповідав, як став зіркою дубляжу.

Женя "стрибає" з проєкту в проєкт, оскільки його типаж та акторський талант до вподоби українським режисерам. А ще є одним з найпопулярніших та найбільш запитаних у нашій країні актором озвучки та дубляжу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ця робота займає значну частину мого життя. Іноді знаходжуся біля мікрофона по 8-10 годин на день, і таких у тижні багато. Буває, за день можу записати по два-три персонажі для фільму, а іноді — навіть для кількох. Та це нормальна практика,
— розповідає Лісничий.

Зараз Євгену Лісничому 26. І він вже збився з рахунку, скільки персонажів озвучив за вісім років роботи у сфері. Але цифра точно доходить до 600.

Моя улюблена роль — Елвіс в однойменному фільмі. Це була дуже скрупульозна робота. Дубляж тривав п’ять днів, я записувався на три мікрофони. А в одній зі сцен навіть запхав мікрофон до рота. Елвіс часто вигадував щось смішне. До речі, також вперше довелося зупинити запис, бо я посадив голос. Колеги кажуть, що в цьому фільмі звучу інакше, ніж будь-де. І то не може не тішити. Це справді роль, якою пишаюся,
— говорить актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, торік Женя Лісничий зняв відео, яке набрало 2,5 мільйона переглядів. Своїм секретом популярності в соцмережах актор радо поділився з прихильниками.