"Я записав його випадково": актор Женя Лісничий розповів, як зняв відео, що набрало 2,5 мільйона переглядів

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Женя Лісничий — український актор, а ще TikTok-блогер, який зняв відео про українську лайку, що набрало 2,5 мільйона переглядів. Як йому це вдалося? Артист поділився секретом свого успіху!

Виконавець головної ролі у ситкомі "Голова", який покажуть на " Новому каналі " 7 листопада, поділився своїми думками про те, чому саме його відео про українську лайку стало таким популярним. У своєму TikTok Женя любить розповідати цікаві факти та правила української мови в розважальному форматі. Зараз у нього понад 70 тисяч підписників і 800 тисяч лайків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідея з роликами про українську мову не нова. Не я її придумав. Вся ця інформація є в інтернеті, в ранкових шоу, на радіо, навіть у магазинах. Та люди все одно припускаються помилок. І от я подумав: "Значить, цих відео недостатньо". Тому й вирішив зробити такі ролики в TikTok. Раптом підписникам сподобається саме моя подача, картинка, голос або зовнішність. І вони нарешті зрозуміють, що правильно "брати", а не "приймати" участь, наприклад,

— розповідає артист для "Нового каналу".

"Я записав його випадково": актор Женя Лісничий розповів, як зняв відео, що набрало 2,5 мільйона переглядів - фото №1

Найбільше переглядів, а саме 2,5 мільйона, отримало відео Євгенія про українську лайку. Актор поділився думками, чому саме цей ролик викликав такий фурор в TikTok:

Я записав його випадково. Просто побачив схоже, з якого сміявся о другій годині ночі так, що, думав, вдавлюся. Вирішив негайно зробити ще кілька роликів, бо був упевнений: може вийти щось цікаве та смішне. Так і сталось. Я на свій розсуд обрав найкраще з того, що знайшов, і зробив врешті три відео, які "залетіли". Чому люди це дивляться? Бо їм смішно й незвично. Більшість такого не чули.

@eugeneglebells Третя частина)) #мова #україна #голос #дикція #дубляж #озвучка #українськамова #українськамова #матюки #лайка #українськалайка #рек ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що Катерина Кузнєцова знялася у серії романтичних відео , які просто "розірвали" мережу. Її ролики зібрали понад 3 мільйони переглядів!

Фото: "Новий канал"