"Бумбокс" незабаром відправиться у "дронотур" по США і Канаді: що відомо

Новини культури

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: пресслужба гурту

Заплановано аж 15 концертів у різниї містах!

Популярний український гурт “Бумбокс”, лідер якого — Андрій Хвливнюк — нещодавно отримав особливу нагороду від РНБО, збирається у новий масштабний тур. Чому він отримав назву “ДРОНОТУР” і чого очікувати від концертів, які проходитимуть на іншому краю світу — розповідаємо у цьому матеріалі!

1 березня торік гурт “Бумбокс” почали тур Північною Америкою з концерту у Ванкувері. Тоді ще ніхто не здогадувався, що цей тур стане наймасштабнішим та найприбутковішим туром по США і Канаді в історії гурту. Та саме цього і намагалась досягнути банда, і логіка тут проста — чим більше грошей збере гурт, тим більше необхідних речей отримують Сили Оборони України, розповідають у пресслужбі гурту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підтримка тих, хто прийшов на концерти у 2023 році була шаленою. Саме завдяки людям, які відвідали концерти, фондом Help Heroes From Ukraine та Resilience Entertainment було придбано 10 пікапів і спорядження на суму 150 тис. доларів. І вже через рік “Бумбокс” повертається у США та Канаду!

Метою туру у 2024 році також є збір коштів на допомогу Україні. На концертах будуть треки гурту, які об’єднують мільйони українців по всьому світу. Пісні, без яких сьогодні не обійтися, адже музикотерапія потрібна кожному!

Новий ДРОНОТУР гурту “Бумбокс”: графік виступів. Фото: пресслужба артистів

Люди ми тільки тоді,

Як дуже сильно любимо!

Тільки тоді, коли любимо ми,

Можемо зватись людьми!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у світовий тур невдовзі планує відправитися і Королева ночі Оля Полякова. Зірка вже назвала українські міста, з яких почнеться її великий концертний тур. Деталі - вже у нашому матеріалі.