За захист Українських земель: фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк отримав особливу нагороду від РНБО

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фронтмен відомого українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який не дає втішних прогнозів щодо російсько-української війни, отримав нагороду Ради національної безпеки і оборони України. Артист і військовий пілот ударного дрона Punisher показав, яким нагрудним знаком його нагородили. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

З першого дня повномасштабної війни в Україні Андрій Хливнюк приєднався до підрозділу патрульної поліції "Софія", у складі якого й досі служить. Якийсь час артист був у територіальній обороні, а згодом – став пілотом  ударно-розвідувального безпілотного комплексу Punisher, який був створений українською компанією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
За захист Українських земель: фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк отримав особливу нагороду від РНБО - фото №1
Фото: instagram.com/andriihorolski

Окрім того деколи Андрій Хливнюк разом з музикантами гурту "Бумбокс" їздять у тури за кордон, збираючи на своїх концертах гроші на забезпечення військових. А повертаючись в Україну він знову відкладає в сторону мікрофон та бере до рук зброю.

Тому за вагомий внесок у справу забезпечення національної безпеки і оборони, мужність і героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету, Андрія Хливнюка було нагороджено нагрудним знаком "Захисник України". Про це він повідомив на власній сторінці в Instagram та закликав підписників не опускати руки і робити все заради перемоги над країною-агресором.

Заробимо на нові засоби, навчимося і довчимо інших. Працюватимемо на полі бою і в тилу. Допоки поки наша земля стане вільною. Служу народу України. Дякую за довіру,

– прокоментував Андрій Хливнюк.

За захист Українських земель: фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк отримав особливу нагороду від РНБО - фото №2
Фото: instagram.com/andriihorolski
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше лідера гурту "Бумбокс" звинуватили у "втечі з нуля" . Хливнюк емоційно відповів диванним критикам.