"Довгу Добу" Алана Бадоєва покажуть на Олімпійських Іграх 2024: світу треба нагадувати про злочини росії

Новини культури

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Довга доба. Фото: instagram.com/alanbadoev

Прем'єра в Парижі відбудеться завдяки організації Міністерства молоді та спорту України

Документальний фільм Алана Бадоєва "Довга доба", який зібрав понад 2 мільйони на допомогу ЗСУ, увійде до програми культурних заходів Олімпіади 2024 у Парижі. Ця стрічка, створена на основі відеозаписів, зроблених українцями під час війни, висвітлює незламність нації та злочини росії.

Фільм уже показали в понад 30 країнах світу, а також представили в штаб-квартирі НАТО та Раді Європи. Прем'єра в Парижі відбудеться на унікальному культурно-інформаційному майданчику VOLIA SPACE, організованому Міністерством молоді та спорту України. Цей майданчик покликаний продемонструвати світовій спільноті багатство української культури та стійкість нації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Довга доба" стала світовим феноменом завдяки своєму потужному посланню та документальній автентичності. Показ під час Олімпійських ігор надасть стрічці новий рівень міжнародної видимості, дозволяючи ще більшій кількості людей ознайомитися з українським досвідом та доказами фатальної російської агресії.

Фільм Довга доба. Фото: instagram.com/alanbadoev
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно українська стрічка "Довга доба" зʼявилася на Netflix. Тепер на популярному стрімінговому сервісі усі можуть побачити воєнні злочини росіян.