Ти все життя неправильно вмиваєшся!? Перевір себе прямо зараз разом із експертом (ВІДЕО)

Догляд за обличчям і тілом

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як правильно вмивати обличчя. Фото: freepik.com

Дерматовенеролог та експертка у сфері косметології поділилася секретом, без якого звичайні вмивання нічого не дадуть

Догляд за обличчям завжди починається з умивання. Раніше ми розповідали, яких компонентів не повинно бути у ваших засобах для вмивання, а тепер пропонуємо вам перевірити, чи правильно ви вмиваєтесь щодня.

Секретами ділиться косметологиня та дерматовенерологиня Ольга Тягун. Експертка пропонує буквально за кілька секунд перевірити, чи справді ми все робимо правильно, вмиваючи своє обличчя, і якщо раптом щось не так — виправити ситуацію без зайвих клопотів, аби ваше обличчя завжди було здоровим і виглядало на всі 💯

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, нам потрібен не тільки засіб для вмивання і вода. Для досягнення ідеального ефекту нам знадобиться ще одна річ, каже Ольга Тягун.

Крім того, що в тебе має бути засіб для вмивання і вода, в тебе обов’язково має бути ще одна річ — серветка. Вона дає нам можливість гарно очистити наші пори, тобто м’яко зняти верхній шар і таким чином після цього в тебе буде вимите обличчя,
— розповідає дерматологиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також радимо дізнатися, чи правда, що дитячий крем не підходить дорослим. Чи можна ним користуватися і чим це може загрожувати вашій шкірі, розповідають експерти.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.