Більше ніякого жирного блиску на обличчі: 5 способів уникнути такого ефекту

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка роздивляється у дзеркалі обличчя
Фото: totispharma

Іноді шкіра на обличчі нагадує жирний млинець, але з цим легко впоратися

Наша шкіра потребує постійного догляду. Щоб мати гарний вигляд, не можна пускати все на самоплин. Іноді шкіра на обличчі має жирний вигляд, але з такою проблемою можна легко впоратися простими способами.

Гарний вигляд шкіри можна отримати дотримуючись кількох правил по догляду. Як позбутися жирного блиску, розповідає лікарка дерматологиня Кочергіна Світлана, яка з радістю ділиться з читачами своїми знаннями про шкіру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Уникайте пересушування. Не пересушуйте шкіру агресивними засобами для очищення. Замість цього обирайте гелі та пінки, які делікатно та ніжно очищують шкіру.

Увага до кремів. Щоб уникнути жирного блиску потрібно вилучити з ранкового догляду креми зі щільною, маслянистою консистенцією, натомість залишити зволожувальні креми з легкою, водянистою текстурою.

Без нашарування. Уникайте нашарування великої кількості текстур. Якщо у вас є жирний блиск, то не треба наносити зранку тонік, сироватку, крем, сонцезахист ще й макіяж зверху. Залиште лише сонцезахист, який буде одночасно зволожувати шкіру та захищати від сонця.

Спеціальна косметика. Обирайте косметику з себорегулюючими компонентами - саліцилова кислота, цинк, софольянс.

Пудра. Для того, щоб замаскувати жирний блиск можна використовувати мінеральну пудру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як підібрати тональний крем для жирної шкіри. На які речі звернути увагу, щоб бути досконалою.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.