Більше ніякого жирного блиску на обличчі: 5 способів уникнути такого ефекту

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка роздивляється у дзеркалі обличчя
Фото: totispharma

Іноді шкіра на обличчі нагадує жирний млинець, але з цим легко впоратися

Наша шкіра потребує постійного догляду. Щоб мати гарний вигляд, не можна пускати все на самоплин. Іноді шкіра на обличчі має жирний вигляд, але з такою проблемою можна легко впоратися простими способами.

Гарний вигляд шкіри можна отримати дотримуючись кількох правил по догляду. Як позбутися жирного блиску, розповідає лікарка дерматологиня Кочергіна Світлана , яка з радістю ділиться з читачами своїми знаннями про шкіру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уникайте пересушування . Не пересушуйте шкіру агресивними засобами для очищення. Замість цього обирайте гелі та пінки, які делікатно та ніжно очищують шкіру.

Увага до кремів . Щоб уникнути жирного блиску потрібно вилучити з ранкового догляду креми зі щільною, маслянистою консистенцією, натомість залишити зволожувальні креми з легкою, водянистою текстурою.

Без нашарування. Уникайте нашарування великої кількості текстур. Якщо у вас є жирний блиск, то не треба наносити зранку тонік, сироватку, крем, сонцезахист ще й макіяж зверху. Залиште лише сонцезахист, який буде одночасно зволожувати шкіру та захищати від сонця.

Спеціальна косметика. Обирайте косметику з себорегулюючими компонентами - саліцилова кислота, цинк, софольянс.

Пудра. Для того, щоб замаскувати жирний блиск можна використовувати мінеральну пудру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як підібрати тональний крем для жирної шкіри. На які речі звернути увагу, щоб бути досконалою.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.