Не всім по кишені. Даша Квіткова назвала свої улюблені засоби для обличчя та beauty-хитрощі, які допомагають їй завжди бути на висоті

Догляд за обличчям і тілом

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова ділиться секретами своєї доглянутої шкіри. Фото: instagram.com/kvittkova

В арсеналі зірки не так багато різноманітних beauty-продуктів

Даша Квіткова — справжня it-girl сучасного українського шоубізнесу. Її ефектним стилем надихається чимало дівчат, а за зміною іміджу стежить 2 мільйони підписників. Однак своїми секретами краси зірка ділиться не часто. Хоча вони в неї, звісно, є.

Ті, хто давно підписаний на Дашу Квіткову, могли помітити, що вона щодня виглядає неймовірно доглянуто та красиво. Навіть після нічних обстрілів, з температурою чи після важкого робочого дня блогерка випромінює красу та хизується неймовірно свіжим виглядом шкіри. Як їй це вдається?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно Квіткова розкрила кілька секретів своєї краси для Cosmopolitan. Зокрема зірка зізналась, що її щоденна б'юті-рутина насправді дуже проста, без зайвої кількості продуктів та скрабів.

Перш за все після пробудження я завжди вмиваюся холодною водою, щоб трішки прибрати набряки з обличчя після сну. Мені подобається відчуття чистоти, тому за день я можу сходити як мінімум два-три рази в душ,
— розповідає Даша.

А ось щодо засобів догляду за шкірою, то в Даші їх всього п'ять. Однак дозволити ці beauty-продукти собі може не кожна українка, адже ціни на них "кусаються".

  • Очищувальний засіб RejudiCare Hexacleanse. Ціна приблизно — 2145 грн;

  • Крем-гель Clinique Anti-Blemish Solutions. Ціна приблизно — 990 грн;

  • Сироватка RejudiCare Photozyme DNA Youth Recovery Facial Serum. Ціна приблизно — 6349 грн;

  • Крем INSTYTUTUM Superbiotic Plant-Based Ceramide Cream. Ціна приблизно — 3180 грн;

  • Гель-крем INSTYTUTUM HydraFusion 4D Hydrating Water Burst. Ціна приблизно — 2540 грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як Меган Фокс вдається не старіти. Ми дізнались про два секрети краси зірки, про які вона довго мовчала.