Елегантність та комфорт: найкращі образи Даші Квіткової (ФОТО)

Ікони стилю
849
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова, фото
Фото: instagram.com/kvittkova/

Розбираємось, чим особливий стиль Квіткової

За останній рік Даша Квіткова стала однією з найпопулярніших жінок України. Розкішна фігура, насичене життя й ефектний стиль… Можливо, так позитивно на Дашу повпливало її розлучення з Нікітою Добриніним , але ті, хто слідкують за нею давно, погодяться, що блогерка з кожним днем стає кращою версією себе. Торкається цей феномен і її одягу.

Стиль Даші Квіткової — поєднання базових та жіночних речей. Вона точно знає, що їй пасує, та вміє носити трендові вироби так, щоб вони підкреслювали переваги її фігури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще Даша точно любить гарно одягатися. Блогерка нерідко тішить прихильників у форматі "get ready with me", де показує, як вранці збирається та складає образи.

Левову частину гардероба Квіткової складають класичні штани, джинси, які ідеально сидять на фігурі, подовжені жакети та спортивні костюми. Такі образи Даша зазвичай підкреслює сонцезахисними окулярами та мінімалістичними прикрасами.

Звісно, не ігнорує Квіткова і тренди. Її можна побачити в леопардових штанах, шкіряних виробах, total denim образах. Вміє вона поєднувати речі з різних "опер", наприклад, спортивні худі з ніжними спідницями, прикрашеними мереживом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри велику кількість базових та дещо класичних речей, є в гардеробі Даші жіночні образи. Сукні Квіткова носить різноманітні — ті, які щільно сидять на фігурі, та вільні вироби з квітковим чи гороховим принтом.

Словом, стиль Даші Квіткової — доволі простий, але разом з цим дуже цікавий. Якщо ви хочете одягатися так, як блогерка, то варто наповнити свій гардероб базовими речами, романтичними сукнями й кількома трендовими виробами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми писали про стиль співачки Христини Соловій . Дізнайтесь, чим особливий імідж цієї зірки.